Blaaaargh!

Jag SUUUUGER på att gå och sova i tid. I morron kl 06.35 går min buss till Umeå. HÖHÖ! Troettscheeey_92! Får Lucas som busskompis från Skeå och ner till Umeå så resan blir bara tråkig halva vägen iaf :D Sen så blir jag hämtad i Umähtown och drar jag till Oskar över nyår. Tror det blir fett med kul :D

Vill påminna om konserten kl 17.oo i morron (29/12) på ettan. ELECTRIC BANANA BAND!

Ö littäl appdäjt fråm thö läst däjs :B


2011.12.23
Hade en lite myskväll för mig själv med tända ljus och printscreenade scener från den vackra filmen "Heima" <3


2011.12.24
Julafton hos faster. Sen kväll hemma med febersjuk pappa :( Bäddade ner honom i min filt och mössa som jag fått i julklapp :)


2011.12.25
Ute och gick med voffs... som heter Charlie. Han e knas! Fotade en massa...

I like the lyktstolps ute på landet :)

Finns det något som är mycket gulligare än tassavtryck?

Min lillebror är duktig. Typ snart iaf. Nog ska jag försöka se till att det blir nått av honom också ;)


Idag har jag varit på stan med Lisa. Hittade en grön kofta :D

I was "piiiino" at Christmas eve, yes I was








Älskar när mina ögon är trötta och blir såhär! <3 SKÅJJAH!


Go jul igen OCH...

...en sista liten julhälsning. Fick världens mest fantastiska sms av Oskar igår. Detta är dock roligast ifall man har hört eller kan låten "julstress" så... kolla först här: http://www.youtube.com/watch?v=wKlmgxTgGIU

:D:D

Läs sedan och SKRATTA tills du får ont i magen... jo... är nog viktigt att man känner till vissa sidor i texten också... Så kolla vettja! JAG TYCKER IAF ATT DET ÄR HYSTERISKT ROLIGT! xD

Nu ha' ja' bastat klart, å nu ha' ja bastat klart, å nu så ska jag ner och fik- Nej det var inte sant, nej det var inte sant för innan det så ska jag- Nörda lite dator, kolla några länkar, kanske kolla Facebook- Youtube-klipp, å Existenz med natthumor, å Memebase sen och sen så ska jag- FIKA en massa kakor och sånt, sen ska jag se på- Sagan om herr Frodo som ska färdas bort till- Har ännu inte gått från datorn, har ännu inte gått från datorn, men jag ska snart, ja jag ska snart gå ner och- Måste kolla Facebook, skratta runt på Memebase, kolla mailen- NU ÄR DET DAGS, nu går jag strax, snart ska jag fika hopptrallalla- NEJ jag ska nörda data-jäv-eln, sitta här som ett- Varför, varför går jag inte härifrån? Varför, varför kan jag inte- Slita mig? Slita mig? Ska bara sitta- NEJ nu får jag ge mig, nu måste jag gå ner- Och fika massa gott såsom- Bullar mjölk och haaavre- Men först så måste jag ju gå ner!- Snart, snart ska jag resa mig, ska jag resa mig, ska jag- herp drep herp derp herp derp- NEJ, fan nu måst jag gå härifrån, gå härifrån, går härifrån, gå härifrån- Hopp gosse då, det kan jag få, om jag då bara- Kollar min facebook en gång till, kollar min facebook en gång till- Å bloggar och sånt, å bloggar och sånt- Kollar Memebase bara en gång till- Ha Ha Ha, va Memebase är bra- Men nu får jag ta och ge mig...- Nu är jag så jävligt less less less, så nu ska jag ner och fika, TJO!

Ja... jag gravade som ett as. LAVLY! :'D

Så... God jul återigen!

God Jul

... var vad jag ville önska er som troget kollar in här... Och även ni som bara halkat in här av en slump, typ! :) Kramar till er alla!


Vår gulejan, vår gulejan

... det är den fiiiinaste i stan... typ!



... Och vår webkamera är inte den mest högupplösta i denna värld men typ såhär fin är den. Lita kal kan jag tycka men vi hittade inte alla saker så den duger gott och väl :)

Jodå, jul om tre dagar. Helt sinnessjukt hur fort tiden går alltså! Snart bär det av på sökningar över halva landet igen. Spännande, nervöst och roligt! I år måste man ju dock vara bra när man har försprång med ett helt folkisår så nu är som sagt pressen lite större. WELL jullov än så länge men jag ska nog gå och spela/öva lite idag ändå. 

Förutom det ska jag FÄRGA HÅRET! ÄNTLIGEN! Har inte färgat det sen veckan innan vi började skolan i höstas så jag har fleeera cemtimeters utväxt, FEJNT! Nu blir det återigen RÖTT som... som håret mitt ska vara ;)

Home again

Jorå, idag drog jag från Kalix och lämnade Adam i sticket. Dock hade vi en trevlig gårkväll då vi bland annat träffade renar och självaste tomten:


... Tomten hade dock lite plastigt skägg... Han lät inte direkt helnykter heller... xD Kalix <3

När jag kom hem idag var klockan kring fyra och folk började komma kring 5. (Hade ett litet släktkalas). När jag kom in i mitt rum möttes jag av detta:

FETTNAJS!

Lite kalasbilder dårå



Jåda!

I morron ska jag jamma med Jeff och Johan! :D Kommer bli grymt! Sen ska jag vara med Alex på kvällen :)

The (näst) last one standing

I morse kom Emelie in och sa hejdå, så drog hon. Nu är jag sista lilla flickan kvar här i kalix. Bortsett från att jag inte är liten eller flicka... w..? Nyss drog Lucas iväg och gymmade, han åker hem kring ett. Då är det bara jag och Adam kvar men sen blir jag den svikande för jag drar i morron förmiddag. Mja, sjukt äre då att vi har haft så himla fullt upp att man knappt märkt att tiden gått. Nu när alla har börjat fara och man inte har tusen projekt i veckan blir dagarna mycket längre. Faktiskt längtar jag redan nu till vårterminen börjar. Sjukt. Men som jag skrev igår så får man lov att njuta av varje sekund.

Har varit lite duktig idag. Diskade min kylskåpshylla och även lådan i kylskåpsdörren. VÄL behövt kan jag säga. Inte konstigt att folk har blivit sjuka när vi har så skitigt. Well!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på att göra nu... Vill inte missa när Lucas far iväg här ifrån forever, så jag kan inte gå och spela trummor än... Ska la kolla om tvn har något fejnt att erbjuda mig en dag som denna.


19 långa år

... men kortare och kortare blir de! Det är faktiskt lite sjukt hur fort tiden går nu för tiden. Redan jullov. 8 dagar till julafton. Snart är det sökningar igen! Men nu ska vi leva i nuet och njuta av varje dag. Denna dag har varit en mycket speciell födelsedag men faktiskt en av de bästa. Troligtvis en jag kommer att komma ihåg mer än andra :)

- Vaknade och såg julkalendern. Ovanligt sorgligt avsnitt, inte helt okej.
- Gick och la mig och sov igen
- Kring 10 kom Emelie och Adam inskuttandes och sjöng för mig :D Blev jätteglad, förvånad och överraskad. Kunder inte göra annat än att skratta :'D Så söta <3
- Åt frukost och strosade omkring lite
- Gick och handlade med Adam och blev bjuden/ tvingade mig till en kaffe. HAHA! Fick dock lite dåligt samvete men ja... xD
- Trummade, hade världens flyt - såklart. Kul vare iaf!
- Gick in och improviserade plättar.
- Fjantade runt
- Gjorde en plättårta... typ. Innehöll socker, blåbär, apelsin, rivet äpple och kanel.
- Lagade mat med Lucas. Riktig finmidda blev det minsann. Emelie kan intyga! Adam ville inte äta >:(


- Såg "Heima" <3 Världens vackraste film tror jag! Under tiden åt vi av min "tårta". Helt okej var den faktiskt! :)
- FICK filmen av Lucas :'D Ingen lyckligare än jag! Dock vill min fina lilla dator inte spela upp den... Såatteeee... Den kräver typ VLC... Så då ska hon minsann försöka skaffa det!

Mjåååda! Det var väl min 19årsdag i stora drag :)

Julavslutning

I vanliga fall trappar skolan ner på saker innan jullovet för att man ska infinna sig i julefrid... eller julklappsstress. Här har vi minsann bara trappat upp. De här fyra senaste dagarna har bestått av två fejtingkonserter, en minikonsert, roddande och fleeeera timmars rep. Galet! Sen försvann bara alla kära vänner och nu plötsligt har vi jullov. Tror inte att jag är ensam om att tycka att dte var ett lite abrupt slut på denna händelserika och fantastiska termin. Dock harr vi haft roligt om än slitigt.

Hur som helst började vid dagen idag (efter gårkvällens konsert som räckte till typ halv 11) kl 8.30 på innanbäckenskolan. Vi repade fram till lunch och körde därefter en halvtimmas FULLSHOW. Efter konsertens riggade vi ner och åkte tillbaka till musikens hus för att spela med Janne Schaffer. Det var riktigt kul!



... förutom att spela med oss visade Janne också några låtar från en Electric Banana Band konsert som kommer att sändas den 29:e December kl 17 på ettan, mest troligt. Jag blev heeeeelt såld! Gissa vem som kommer vara bänkad framför tv:n..? ;D

Idag fyller jag år förresten. Mjåda! Ska sova snart så jag orkar upp till julkalendern :)

Voulez Vous

Hör Josefine sjunga på just denna fantastiska låt som vi ska spela för Schaffer om två dagar. Hoppas att min kropp och mitt psyke vill sammarbeta med mig från och med i morron bitti. Jag måste få kramas, tror det är det. Har inte kramats på länge xP haha!

Mjå, ser ut att bli glöggande snart, tror jag, hoppas jag. Vill äta pepparkakor!

Pianouppspel i morron då döh! SKOJ! Ska nog strejka! :)

Lucia avklarat!

Jåda! Igår lussade vi för fullsatt kyrka två gånger. Gick riktigt bra faktiskt, för att inte kunna några stämmor alls typ xD haha! Älskar att vara alt. Det är som frida säger: "Bara man håller sig inom tonarten så är det gode lugnt". Så sant så sant. Inte kul om någon hade satt en mick på var och en och spelat in. Eller jo, fett kul men pinsamt så inni..!

Jo, sen vart det lite kalas här hemma. Observera lite kalas. VI åt glass och mös lite i soffan medan vi väntade på att tiden skulle gå. King halv 11 pallrade vi (Alex, Oskar, Adam, jag) oss iväg mot Valhall för Framnäsarna skulle spela där. Väl framme träffade vi en av våra lärare. Det var kul! xD

Framnäsarna var så SJUUUUKT duktiga och hade sån galen inlevelse och känsla. Svängde som tusen as! Fett grymt!



... vart gode sent innan vi ens tog oss hem. Hemma satt vi uppe och körde en grej som framnäsarna hade introducerat oss för. Ett GRYMT partytrick som är gode så himla klurigt!
                            
                                      _         _     _  _
                           |   |    | |  |   | |  | || | |
     Klappas: 4   x   x   x x x   x x x x |x x
Säges "Öl": 4   •   •   •     •   •    •    •    •

Liiiite svårt att fatta kanske... xD Men det är kul. Särskilt mitt i natten. Satt uppe med det ett tag. Sen gick OSkar, Alex och jag och sov i tv-rummet. Eller... Alex och jag låg och skrattade i typ en timme... eller mer. Sen blev Oskar less och gick iväg. Då blev vi tysta och han kom tillbaka xD haha! Knasigt.

Såg julkalendern i morse. Grymt bra är den,.. Fortfarande!

Also: Today I baked some peppercoookies (Y)


... blir perfekt till vårt lilla glöggmys som vi haft varje advent :)


Hä snoy nalta jenna!

Kalix är numera ett snöparadis.

Igår byggde Emelie och jag en snögubbe.



Sen mysrepade/jammade vi också med en advensstake som vår enda ljuskälla ;)


På natten gick Oskar, Alex, Emil, Lucas och jag ut och hade snöbollskrig och herre på täppan. Vi terrade också Emelie och Adam som var inne och såg på tv. Epic snowbattle.

Just hemkommen från Oskar och Alex där vi så två filmer. Den första var en svensk film från -74 (Thriller?) från vilken Tarantino tydligen hämtat mycket inspiration ifrån. Weeeeell... Lite akward blev det kanske med alla INTIMA scener... Heh. Men i övrig var det fina bilder och en okej handling. Den andra var Zombieland... Zombiefilmer har ju en tendens att inte vara så bra, denna var dock en komedizombiefilm så den var okej.

I morron har vi lucia. Alla är fett otagg, jä!

, . - ~ * ~ - . , . - ~ * ~ - . , . - ~ * ~ - . , . - ~ * ~

Snöar idag dårå. Gick ut på en promenad i natt eftersom att jag inte kunde somna,.. alls. Sov länge i morse.

"I ain't got no more tears to waste on this, but still they keep falling."

Yesterday's (...Yesternight's)


Björtonde december

Kul med regn. LAVV IT! Borde gå och kolla låtarna som vi ska spela om lite drygt en vecka... För Shaffer..! Mah brain is a bit fucked right now. Vill så mycket på samma gång. Helt sjukt.


Tredje december slår hösten till.

Var och gick efter strandpromenaden idag med Emelie.

 

Blir alltid lika fascinerad över hur fin naturen är..!

På kvällen gick vi och bowlade. FETT KUL! Var aspepp och skrek och jublade så fort någon fick ner en kägla... för att inte tala om hur mycket jag lät när det blev spare eller strike. JÄ.


Bakade pepparkakor!

Såg "My soul to take" med Emelie, oskar och Adam. Se inte den. Fett ovärt. Bad teacher var mycket bättre... Såg alltså den sen... Ja.

Fejtingkonserten ikweell!

I tisdags turnérade Kalix musiklinje upp till Övertorneå och höll en konsert på Tornedalens folkhögskola. Gick både bra och dåligt men var en givande miniturné. Ikväll spelar vi igen i musikens hus här i Kalix. Blir förhoppningsvis bättre iadg. Ska skärpa mig ;P


OKEJ: LINNÉA-INTERNT DÅ
Saker och ting har klarnat upp och vart precis som jag alltid har trott och både hoppats och befarat. Sjukt. Jag måste lära mig att välja sida: Ja eller nej. Är så konstigt att vara kluven. Försöker då iaf att alltid vara ärlig.

"Mitt liv bajsar min i munnen och/men med all rätt!" - Linnéa Enberg 2011.12.01 00.03

Tycker det var lite fint ;P


RSS 2.0