Mammatus

Jag såg några mammatus-liknande moln i morse! :O Inte lika extrema dock... De ska inte finnas i Sverige men detta var ju Piteå... Så ;D

Mina Mammatus:sar




Googles Mammatus:ar




... Liiite liknande saker ändå!

Ikväll kl 2o.oo ska jag på Havsbadskyrkan. Har hört att det ska vara bra. Kom!

pUSS

Suomi - Sverige

Tjobelidooo!

Har varit på släktträff i Finland igår till idag på dagen. Lite småmysigt och VÄLDIGT myggigt...
Jag och Adam sov i mammas bil för att jag ville pröva på hur det kändes. Och det gick ju bra tills solen kom fram och GASSADE ihjäl oss kl 7 på morgonen... >< Jag vaknade av att jag höll på att kvävas så jag skyndade mig att veva ner rutorna och öppna en dörr. Dessvärre var myggorna utanför bilen SJUUUKT frukostsugna. Det vart att smälla myggor i typ en halvtimma som kändes som ett år. Sedan lyckades jag iaf somna om i  någon timma inna vi skulle upp på riktigt.
Under dagen satte min "morbror" (mosters man/sambo) Patrik in en CD-spelare i bilen som faktiska har helt okej ljudanläggning ändå. Så mamma fick stå ut med lite gammlerock (såsom Van Halen, Toto, Iggy Pop, Billy Idol...) hela vägen hem (;



Typ nångting sånthär ser det ut ;P


På gården fanns också en väldigt felparkerad SAAB...

På väg hem for vi förbi IKEA där jag bestämde att vi skulle ha gröna handdukar till toan. Blir som massor fräshare då. Dessutom fick jag tre stora handdkuar av mamma, ska sy ihop dessa till en GIGANTISK ;D Gode bra första intryck av stället fick jag iaf. Jag ska LÄTT dit igen!
Vi åt midda i Haparanda och mamma och Adam for och åt på Max. Jag gick dit sen och gick på... TOA. Underbar fail av Max hittade jag där: 



När vi äntligen kom hem packade vi ur väskorna och drog till Djupviks. Vi hann iaf höra lite av lovsångerna. Sen fikade vi lite tillsammans med folk också. Efter detta åkte jag och Adam ner till Räkstigen och tog oss ett dopp. Sommarens första dopp för min del iaf :D

Nu sitter jag och Adam och har just druckit upp varsin tekopp framför fotbolls-VM. Fast det är väl kanske han som är mest intresserad, hehe!

pUSS

Det blir långt mellan gångerna, but keep update!

Ja... Coolig jag är som skriver på engelska.
Jag har sjukaste träningsverken i underarmarna och detta tror jag kommer från mitt trumspel! Det äger om det nu är så... hehe!
Jag fick en idé om att skriva ett meddelande till Jonna, som jag ju tycker är utomjordiskt bra på trummor. Jag frågade iaf henne om hon hade några tips och tricks att dela med sig av. Detta slutade, samma kväll, med en trumlektion och trevligt kvällshäng med henne och Ludde (hennes pojkvän). Underbart att chansa ibland!



Idag hade jag tänkt
cykla en sväng i svensbyn och spionera och snoka. Tänkte kolla om jag hittar till Rickard och Lina (ett par trevliga människor jag känner via djupvikskyrkan). Får se vart detta slutar. :)

Är förresten hos pappa nu för första gången på typ en månad!

pUSS

RSS 2.0