Något har hänt...

... och jag vet vad. Det är så lustigt hur saker och ting bara känns så bra.
Jag har varit kristen sedan jag var liten men nu, bara senaste månaden har det verkligen hänt något alldeles särskilt. Jag har känt saker, hört saker och jag ber mycket mer. Nyss när jag gick hem, i regnet och stormen, från Djupvikskyrkan efter att ha spelat trummor fick jag ett glädje-il och jag kände att "Ja, Gud tack för att du finns och är så god...". Sedan började jag skratta för mig själv (DETTA HAR ALDIG HÄNT, på det här sättet), det är ju trots allt rätt ironiskt att gå och tacka Gud för att man blir dyngsur i ösregnet. Men jag var bara så lycklig!

Tack Gud för att jag och vi alla får komma till dig
Tack för att Du vill oss väl
Tack för att jag har det så otroligt bra ställt på alla sätt och vis
Tack för att jag får spela musik!
Tack för att Du hör mig när jag ber!
Gud, Du är fantastisk, otrolig, underbar!
Tack!
I Jesu namn, Amen!


Tidigare ikväll hade vi lägenhetsvisning så nu har vi det SCHNYGGT i lägneheten, for real for real! Klockan sju kom Emil och Elenor förbi för att betala brödet de köpte av mig igår. HELT otroligt underbara människor! :) Vi satte oss och drack te och pratade, himla mysigt!

Har gjort VÄRLDENS roligaste tabbe idag också. Jag hade varken Johannas (en annan fantastisk tjej) eller Emils nummer, men jag gav dem båda mitt nummer igår när de hade tagit brödet, så att de skulle kunna höra av sig innan de kom för att betala. HUR SOM HELST så råkade jag förväxla deras nummer så jag skrev en massa skumma grejer till Johanna som egt var meningen åt Emil (... och hade han läst dem så hade de inte varit skumma alls.) Så knasigt det kan bli, men då har man något att skratta åt framöver.

pUSS

Busy life

DET vill jag säga! Idag 8.10-19.00 FULL FART! Först då skola såklart, sen spelade jag trummor på musikskolan och efter det var det fördjupningslinje-teori. Efter detta kastade jag mig på cykeln och trampade hemåt för att göra mat och äta. 18.45 for jag iväg till musikhögskolan för att de slagverksensemblen "Kroumata". Det var dock värt all stress. Sjukt häftigt var det! Nytänkande for real!

Efter konserten for jag till Alex och chillade med popcorn och en massa träningsprogram, yey!
Nu har jag just snabbsökt lite fakta om stadslivet i rom under medeltiden. Finns ju inte överdrivet mycket meeen... får försöka iaf! SCORE!

Nu ska jag sova som SJUTTON! Vi har "sovmorron" ÄNDA TILL 09.00 I MORRON... -.-'   alltid något

p
USS

Cold world

Sitter här och fryser. Det kan kallt ute och inne. Åsså är jag lite konstig i magen (DÅ VET NI DET OCKSÅ).
Vaknade brevid min Adam idag :) Sen skulle han iväg och spela gitarr så då åt jag frukost med mamma och sen diskade jag. Nu är det fint på våran diskbänk FOR REAL! det har varit det i TVÅ HELA DAGAR. Rekord faktiskt. Jaja. Sen såg jag lite "Left behind" som handlar om "den sista tiden" (kolla uppenbarelseboken eller se filmen! ... eller båda). Efter detta for jag och mor på barnvälsignelse på djupviks.
 


Sedan gick jag till norrmalmiafoajén och soundcheckade. Vi spelar där ikväll kl 23, så kom dit typ.
Efter soundchecken gick jag hem, stekte palt, åt med mor och satte mig vid datorn. What a day eller nått.

Nu sitter jag och samlar mig för att gå ut i kylan en sväng för att se om folket har farit ifrån djupvikskyrkan så jag kan spela trummor. HOPPAS.

pUSS

en ledig stund!

Nu händer det mycket här i min lilla värld! Eller egt inte... Men jag har ändå, på något sätt, alltid fullt upp. KNAS! Igår var jag med Alex som hade rensat ur sin garderob och jag hittade massa fint. Vissa grejer kunde jag tillochmed ha ;O Får väl se om det blir några bilder på det framöver.

Är just hemkommen från Djupvikskyrkan där jag satt och spelade trummor, as usual! Meeeen... sen kom det folk så då for jag ;p Nu sitter jag bara här vid datorn och fördriver tiden tills jag ska bort igen. Denna gång - dans. :)

pUSS

Nyttnyttnytt!

Har nu ny frisyr, ny inspiration och snart ny lägenhet!

Ja, det är SANT! Jag och mamma ska ÄNTLIGEN flytta från stöket vi bor i. ALLT ska bort. MOHAHA! Eller... mycket ska bort (enligt mig). Det kommer att bli så bra tror jag :)

Här är våran nuvarande lägenhet. Någon som vill ha den kanske? Och ungefär såhär ser den nya lägenheten ut :) Jag är grym i paint, jag vet! ;D



pUSS

Om man kanske skulle skriva något då...

Det var ju som ett tag sedan något alls hände här!

Jag går ju nu sista året på gymnasiet och har fullt upp för det mesta. Därför kommer bloggen i sista hand verkar det som.

Idag har jag i alla fall gjort en ny mailadress. Detta har jag tänkt på att göra i säkert två år men först idag tog jag tummen ur arslet och gjorde det! (Så jag uttrycker mig!) Idag hade vi även spelning i Arvidsjaur och jag kom hem för lite drygt en timma sedan. Det gick ändå helt okej på spelningen men vi spelade nog för lite fel målgrupp ;P

Nu sitter jag här efter en lång bilresa och en för stor pizza och funderar på att göra något mer hälsosamt än att sitta vid datorn hela kvällen. Ska nog ta cykeln en liten sväng och sedan fara på djupvikskyrkan och spela trummor (som vanligt).



Dessutom ska jag fundera på en låt att sjunga. Vår klass, eller egt alla estetare, har blivit tillfrågade att vara med i en gospelkör men för att få vara med måste man skicka in ett klipp med någon låt där man sjunger. Antagligen för att de ska höra hur man låter. GAH! Sjukt pinsamt men samtidigt är det säkert värt det. Jag menar GOSPEEEEL! :D

NU ska jag väl göra något då!

pUSS

RSS 2.0