Ska bara säga en sak...

Söt-Roger!

Sol, sol, strålande sol!

Gårkvällen var riktigt kul! Trodde aldrig att jag skulle kunna uppskatta att stå och hoppa och svettas bland en massa fyllon och dålig musik, men RIKTIGT roligt var det som sagt.
Somnade väl runt tre... till Alex och Adams heta diskussioner från köket. Sjukt xD De var så arga!
Idag vaknade Åsa och jag tidigt... typ runt 9. Solen STRÅLADE in genom fönstret så vi bestämde oss för att käka frukost ute i en snöhög. Sagt och gjort. Grymt härlig morgon! Vi åkte även lite soppåse. Sen fixade vi en liten snösoffa uppe på taket som blir perfekt att sitta och sola i om man har ett sittunderlag.

Hel(g)oooo

Igår spelade vi i Gallerian igen.

Sen fick vi lunch från Sibylla. Hade sett fram mycket emot det men nu när man alltid äter relativt nyttigt smakade flottiga, flådiga burgare inte alls så särskilt gott. Blev bara jättemätt och stenhård i magen. Knasigt!
Gick hem. Sen for jag ut och gick en rejäl promenad! 15-18 var jag ute och vandrade runt i princip hela Kalix. Det var skönt och VÄLBEHÖVLIGT. Dock var jag inte hungrig när jag kom tillbaka så jag satte mig och väntade på att bli det... Hände inte... Spelade trummor... Fortfarande inte hungrig. Gick och la mig 20 i 9. Så tidigt har jag nog inte gått och lagt mig sen jag var typ 10 år! Så i natt sov jag ca 11 timmar. Gött! Mår himla bra idag.
Vaknade lite efter 8 i morse, Åsa med. Vi for ut på en liten prommis till ICA. Köpte diverse förnödenheter... Däribland kakor och godis!!!! :D HAHA! Blev ÄNTLIGEN hungrig och åt en rejäl frukost (Y)
Jammade och körde igenom konsertreportoaren med vår ensemble :D
Senare frågade Oskar om jag ville hänga med på en liten promenad. Solen låg på så jag tvekade inte en sekund. Hittade dessutom en ny väg igår när jag var på långpromenad... Så den ville jag pröva :)
När vi kom tillbaka hjälptes Åsa och jag åt att skotta av hennes bil.
Dagens roligaste (hittills):



Åsa: Har du sett min bil?
Någon: Ja!
Åsa: Inte jag... på ett tag..!
Ikväll blir det kanske Valhall :) Gratis ikväll ;) Yeah! Snål-Linnéa has spoken!

Done for a while!

NU äre inskickat till Rock- och studiomusiker! Hurra! :D Då ska jag bara komma ihåg att ta med mig betyg och personbevis efter sportlovet så kan jag skicka till folkisar också :D Hurra!

Sol idag efter en mycket stormig, grå och snöig helg. Frida, Emelie, Kalle och jag satt ute ett tag på lunchen.

När katten är borta... spelar vi i hallen..!

Jo, alla drog på Valhall igårkväll... utom Kalle och jag som behövde spara pengar (och får panik av dålig musik ><) Så vi fick VÄRLDENS bästa idé om att jamma hela natten. Eftersom att skolan larmar 11 drog vi in instrumenten i vår hall här hemma (Y) Sjukt bra grej!

... Sen kom Emil hem och blev galet glad då vi började spela "Boogie Down", hehe! Lite senare kom Alex och sen Adam. De stod och lyssnade och ställde improvisatinskrav på oss, haha! Sen kom tjejerna och Oskar och de ville inte att vi skulle spela nå mer ;(
Sammanfattningsvis: Bra jam, bra kväll, i sängen ca 03.30 YES!

upsidE-dowN worlD

?uoy ot ti evig I nac tub tnaw uoy tahw si ermiT
.thrae no gniht tseisae eht eb dluohs ti hguoht detacilpmoc s'tI
!semitemos od ot tahw wonk t'nod tsuj I

Tiden rusar, Helg igen!

Sov till 8. 9.50 Gehör. 11.00 Musikteoriprov - fail. Lunch. Skulle handla men fastnade i soffan på skolan. Sångjam + arrande "Nej, det kommer på måndag tror jag..." fett. Handlade och gick till Alex och Oskar tillsammans med dem och Emil. Förberedde tacokväll. Tacokväll med hela klassen, utom Adam. gott. Filmer: "Armageddon" och "Trassel". Somnade lite i slutet av Trassel... Vaknade, gick hem med Anders, Frida och Emil.
Min mobil är borta... Eller troligtvis och FÖRHOPPNINGSVIS på skolan. Hatar att det ska slås på ett larm kl 23... -.-' Well... bara att hoppas på att man vakanr nån bra tid i morron då! Nice kväll i övrigt åtminstone (Y)

A day like that

Iband är jag listig. För listig. Men det är bra. Nu vet jag i alla fall vad jag ska göra. Det är skönt även om det kan kännas jobbigt för stunden :)

Min hälsena gör ont. Den blev knäpp i förrgår och har inte blivit bättre än. Tror att det kan bero på mitt hi-hat-trampande. BAJS. Har inte riktigt tid för vila nu ;P
Så GALET fint väder varje dag nu! :D Bara snö och sol! Igår plumsade Åsa, Emelie och jag genom en skog. DET, mina vänner, var jobbigt!

Snö, sol, is - Återigen

Var ute och fotade idag med :D Det är så VACKERT!
... och såhär kan man se ut efter att ha vart ute i nån halvtimma (Y)..

Solsken, snö och kyla

Vackert är väl det som beskriver detta bäst! Älskar verkligen vintern... Så länge man får välja när man ska ut och om man har tillräckligt med kläder ;)
Ikväll planerar Emelie och Åsa att ha en liten drinkkväll till Melodifestivalen. Jag är taggad på att bli lite arg... som jag ju blir av detta program. Kan allvarligt inte se på det utan att kräkas inombords xD haha! SKADAD TJEJ säger HEJ!

Alldeles nyss kollade jag ut genom vårt fönster och upptöckde då detta:
... på INSIDAN av vårt fönster! HAHA! Nu jädrar har vintern börjat flytta in också!
Nu ska jag gå och trumma lite tänkte jag! :) MASSA låtar att öva in. Sådär en tretton stycken ;) JÄ!

Härliga Norrland!

Nu är det minsann vinter på riktigt. Sö'rlänningarna klagar på kylan... Är väl inte HELT oskyldig själv heller, men gött är det ändå iaf. Tog hastigt några vinterbilder idag.

Åt midda tillsammans med Åsa och Emelie på pizzerian "Waressi". GOTT! Sen gick vi till Alex och Oskar och skulle se film men blev först uppehållna av världens eldsvåda i ett hus nära deras lägenhet. Sjukt. Är så overkligt att se!
Iaf gick vi in i värmen hos dem sen och sen såg vi film.
Gick hem. Vi vart isiga som... TUSAN. GALET :D

RSS 2.0