A while sen sist så att säga!

Sökningar och sånt har stått i vägen för mitt bloggande men det gör kanske inte så mycket. Roligt var dt iaf att söka och mer blir det :)

När vi kom tillbaka efter sökveckan hade vi fyra dagar på oss att repa in en liten reportoar till en galleriaspelning. Dock tar ingen av oss just de spelningarna så hårt så... Det brukar kunna bli bra ändå. Vart väl helt okej. eftr det hade vi tyyerligare fyra dagar på oss att fixa till vårt sista musikcafé..! Det var värre! Blev ett halt spektakel kallat "Tidslinjen", eftersom att vi spelade låtar som vi tidigare spelat. Dock ej i kronologisk ordning...de konsertens namn en aning missledande. Frida kom då med den geniala idén att vi skulle klä oss efter en tidslinje. De började som greker, vi kom sedan ut som medeltidsfolk. Sedan kom VÄRLDENS hopp och de kom utklädda till 70-talsfolk men afro, yeah! Sen var det vi igen: nutid, förutom sista låten då vi var framtid xD JA! Det var ju roligt men bra gick det väl inte. Skönt att ha det gjort nu iaf.

Så påsklov! Igår var jag först på musikcafé på djupvikskyrkan. sen gick Adam och jag till Linus och Julia där vi hade myskväll och såg "Chocolat". Så bra film! :D

Idag ska jag vara med Alex och sen är det musik igen på djupviks :)

Glad Påsk!

RSS 2.0