Studieteknik?

WIIIIHOOOOW!
 
Idag har jag pluggat HELA dagen och jag har fortfarande lite krut kvar... Tror jag! Det är ju tusan kul! Dock mycket läsande... Har någon magisk oljad växel i mina ögon just nu och jag HOPPAS att den ska sitta kvar tills jag faktiskt har lärt mig läsa så fort... Jag tror faktiskt att jag har fattat vad jag läst också! Amaizing.
 
Så, det var det. Ska la sova nu då!

"Se mig"

... En mycket mysig skoluppgift: "Beskriv en upplevelse där du kände att någon mötte dig."
 
osv! :)

"Det tar sig" sa mordbrännarn'.

Allt fler lådor åker ner i det gigantiska förrådet, lägenheten blir trevligare för varje dag som går. Snart kan man ta hit folk på riktigt! Vi har det faktiskt riktigt bra :)
Skolan då: Från första dagen har det varit plugg på kvällsagendan. Jag är dock sinnessjukt dålig på detta... åtminstone tämligen ringrostig efter att inte ha pluggat "på riktigt" (teoretiska ämnen) på ca 3 år (!). Jag lyckas alltd göra avbrott i studierna för att göra lite andra saker... som kanske borde vara av lägre prio... MEN! Jag pluggar i alla fall och hänger inte enbart med folk ;) Dessutom, till min stora förvåning, är det rättså intressant - FASTÄN JAG MÅSTE LÄSA! Wow, Linnéa kanske har mognat! Hejja folkis och att leka av sig! <3
 
 
 
 
 
Nå, nu ska jag återgå till pluggandet. Denna sväng lite mer lågintensivt genom att se en inspelad föreläsning - my style!
 
Pussnnnn!

Första morgonen

Här slumrades det för fullt i natt. En mycket fin och skön säng men ACK så besvärlig att sätta ihop..! Dessutom har den blivit flyttad så många gånger att träet börjar ge med sig och nötas ut där skruvarna ska sitta... Så det blir mer och mer spännande att sova ;D
nåja. Tjusiga sängkläder är den klädd med också! De kommer från mormor- och morfars stuga och är troligen från 70-talet. I LIKE!
 
Så, idag ska jag städa ur min lägenhet för att sedan kunna fortsätta att pyssla i VÅR lägenhet ;) ... Sen sa någon att det skulle läsas ca 300 sidor kurslitteratur innan morgondagens föreläsning... Fuuuuuuuu**! BLIR KUL!
 
puss!
 

Nu är vi här!!

... På andra sidan vägen men det är, för mig, alldeles tillräckligt storslaget! Nu ska vi snart krypa till kojs i vår nya lägenhet - jag och min Jonas som nu är sambos på RIKTIGT! ;)

RSS 2.0