Regn och åska..

.. är vad alla vädersidor har lovat mig... Men det kommer inte ;( Det hade varit så mysigt just nu OCH naturen hade nog mått hur bra som helst av lite blötläggning. Nåja, tålamod!
 
Gårdagens köksfest blev riktgt lyckad på bastufloten. Varmt badvatten, god mat, trevligt sällskap, underbar sommarkväll. Fantastiskt! :D
 
 
                              - Återigen, ett gäng sommarbilder -
 

MVG till gårdagen!

Som rubriken säger, igår var verkligen en fantastisk dag!
 
Vaknade av väckarn som ringde vid 9, snoozade en halvtimma. Gick utvilad upp och fixade matsäck. Cyklade ner till badhusparken, I DET FANTASTISKA VÄDRET, på loppis där det fanns så galet många fina saker. Lyckades dock hejda mig ifrån att köpa allt ;P
 
       -Frukost-
 
                    -loppisknoppar till köket-
 
 
Cyklade sedan i TURBOFART mot räkstigen med sol och dopp. Där träffade jag Ida och vi hade en mycket trivsam stund!
 
När jag kom hem sov Jonas fortfarande men vaknade snart och var lite morgonmysig :)
Åt lunch
Packade om väskan för at dra på Trästock tillsammans med Pia!
 
Efter några om och men (nojande över bilen som skulle ta oss till skellefteå) rullade vi iväg mot festivalen och EN ENDA spelning/band/konsert. Det var vår bästa Maria som skulle spela med ett band som hon fick hoppa in i tidigare i somras! Det bästa med hela denna trip var att Maria inte alls visste att jag och Pia skulle dyka upp så vi kände oss som SJUUUUKT proffsiga spioner... Typ ;D haha!
Bilfärden mot festivalen innebar dock en del krångligheter då jag dels aldrig kört i skellefteå och definitivt inte hittade till trästockområdet OCH det var väldigt oskyltat! Det var ju lite dumt men tack och lov hittade vi slutligen rätt!
 
Framme på festivalområdet träffade jag en massa andra trevliga människor också. 
Vi fick fair trade-kaffe.
Åt mjukglass.
Spionerade på Maria.
Åt thaiwook och Ubuntu-cola.
Hade det gött i solen.
Köpte en heliumballong (som skulle tillägnas Maria efter hennes spelning).
Ställde oss längst fram vid scenen och var skogstokiga fans hela konserten.
 
Vi var faktsikt så tokiga att vi, efteråt, fick komma backstage ;D haha, sjukt!
 
Senare hängde vi lite med Maria, stjärnan för kvällen, som var oerhört glad för att vi hade kommit och kollat :D
Detta resulterade givetvis i några fantastiska bilder!
 
 
Pia och jag anlände åter till piteå vid halv tio-tiden. Traskade in till stan, till Challenge där trevligt folk redan befann sig. Nån öl sådär, blev även bjuden på en "Mojito" av min kusin. Kung!
 
Efter den trevliga utekvällen med bestämmelser om fler sammankomster, cyklade vi hem i den varma sommarnatten. Sist av allt, kvällsmys med min Jonas!
 
BRA DAG!
 
Ikväll, nu snart faktiskt, ska jag cykla iväg till jobbet -igen - men denna gång för lite bastubad och häng med kökscrewet ;D YEAH!
 
PUSS
 
 

Fin-Ernst!

Får en så härlig, inspirerande, somrig känsla i kroppen under och efter varje avsnitt av "Sommar med Ernst"! Vad han kan lillgubben! Jag vill också ha ett hus på landet att joxa med... Och en trädgård.. och en massa verktyg... Och jag vill laga mat, riktigt mat! (Gärna då någon annan betalar också... hehe!) Vill inte vara instängd i en lägenhet ;P
 
Jonas och jag håller i detta nu på att få tag på en ny lägenhet (IGEN) hej! Om vi får den blir det då min tredje flytt inom loppet av ett år. Men det är ju bra att jag gillar att hålla på då! :) Kul vändning där också: "Vill inte vara instängd i en lägenhet... VI SKA HITTA EN NY LÄGENHET...". Dumt. Nåja, inte som att man har så mycket val direkt. Kostar ju hur mycket som helst att ha hus åsså vet man ju inte hur länge man ska bo där osv...
 
 
... Bara därför öser jag med lite trevliga bilder från förra sommaren! ;)
 
 
 

Efter regnet...

... träder så sakteligen solen fram!
 
Sitter här vid datorn efter att ha sett ett par filmer idag, den fjärde dagen på min mini-"semester". Totalt fem dagar av ledighet, tjoho!
 
Så filmerna:
   Först ut var den gamla godingen från -95, "Jumanji". Jag såg denna när jag var liten och tyckte om den. Sedan har jag inte sett den på flera år men har däremot hört folk säga att det är en rättså dålig film så jag bestämde mig för att kolla igen..! Fortfarande en bra film. Inte jättebra animeringar kanske - men för att vara nästan 20 år gammal så tycker jag definitivt att den höll måttet. 
"Jumanji" handlar alltså om ett förhäxat brädspel. Börjar du spela så måste du genomlida spelets obarmhärtiga, oförutsägbara utmaningar och kan inte sluta förrän någon vunnit spelet. En pojke, Alan, hittar spelet i slutet av 60-talet och tar det med sig hem. Ovetandes om spelets intentioner påbörjar han och hans vän, Sarah, en spelomgång som inte kommer att avslutas på många år.
 

"The little girl who lives down the lane" från -76. Detta är som en liten Pippi Långstrump-historia, dock en icke barnvänlig version! En lugn, bitvis ganska trevlig film - med obehagliga inslag. 
En flicka (Rynn) och hennes far flyttar ut till en liten by där de hyr ett hus. Fadern är mycket intresserad av poesi och tillbringar många timmar i sitt arbetsrum medan Rynn får klara sig mestadels på egen hand. Så småningom börjar byborna titta förbi i huset då de knappt ser skymten av den nyinflyttade familjen. Rynn får ta hand om ett gäng nyfikna grannar som så gärna vill ha ett ord med hennes far. Dessvärre tycks han alltid vara djupt försatt i sitt arbete eller på affärsresa eller... Grannskapet börjar ana oråd och snart sker ett mystiskt försvinnande kopplat till ett ärende hos Rynn och hennes far.
 

Jåhådå! Filmrecentioner på G va!
NÅ, till helgen ska jag spela på ett bröllop. Kan bli kul men jag måste ta och försöka kolla in låtarna lite bättre!
 
(sjukt icke-relaterad bild från typ 2009..!)
 
Tjingeling!

RSS 2.0