Tro det eller ej...

 
...men spontanitet på mitt jullov fick jag mot all förmodan :D plötsligt hör jeff av sig och så bjuder kvällen på tre fina pojkar, lek, skratt, jacuzzibad, maxbesök... Underbart och helt spontant! :D 
 
 
 
Innan var jag hos farmor och åt julgröt med halva släkten :)

lov

Kom hem i onsdags, helt anonymt. Mamma blev galet överraskad när jag klev in genom dörren!
Så, ytterligare en härlig hösttermin i Kalix avklarad. Dock måste jag nog medge att denna höst har varit ännu bättre än den förra och FORT har det gått! Tack till alla fantastiska människor där uppe, återkommer 2013!
...
 
"Nu är det jullov så då ska vi vila upp oss och vara taggade på en ny termin när vi ses igen". Jo... nog kommer jag säkert vara taggad men utvilad tror jag knappast. Det ENDA jag inte riktigt gilar med lov är stressen som alltid uppkommer. När man är hemma så sällan vill man ju hinna träffa alla och alla vill hinna träffa en också (till råga på allt). Jag ogillar att göra folk besvikna också. Sen går alla ens vänner, personlighetsmässigt, inte ihop så bra med varann... så då blir hela lovet ett evigt pusslande med tider hit och dit och att spontant kunna hitta på något är bara att glömma. Oh dear time portal - WHERE ART THOU? Eller åtminstone en teleporteringssak.
...
 
Sen är det också dags för mig... ska köpa ny mobil! En iPhone var tanken. ska diskutera med herr Emil Grundström senare idag. Han är väl lite av en expert så. Kan inte bestämma mig om jag vill ha en 4S eller 5... Mja... så det är dagens projekt typ. Att det ska vara så svårt!
...
Nåja, goddag!

RSS 2.0