Löcklig tjöckling

Igår följde jag med Alex och Adam på deras auditions. Det lät skitbra, verkligen. De var dock lite missnöjda men dock var det ju morgon. Sedan drygade vi på halva dagen... gick på Ramus och Max.

15.00 var det min tur att söka. Gick in i rummet och sa vad jag hette, kollade med bandet så att de var klara. Höde någon "Hallå":a och fråga vilken låt jag skulle köra. Skrattade, tog ur en öronpropp och sa låtens namn xD FAIL. Medan jag spelade var jag typ i trans mer eller mindre. Jag var där fast ändå inte. Verkligen BARA musikelminne under hela låten. Var inte särkilt nervös... Tills jag kom ut ur rummet och mötte Adams och Alex blickar. SKAKADE SOM EN ASFALTSBORR, typ xD hahahhaha! Kunde knappt knyta skorna! Alex bara: "Om man blir efternervös har det oftast gått bra..."


En LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG väntan följde. Sysselsättning: "House", pingis, bråk, jordnötter. (Y)

Runt halv 8 gick vi återigen mot högskolan med lågt hopp om att ha kommit vidare. Kom in i skolan ca 10 i... VÄNTAAAN. Linnéa kom förbi så jag hade ett lite bättre tidsfördriv än pojkarna. Så kom listan. Alla flockades som flugor kring en skit. "Dessa gick vidare till DP 3... ... ... ... ... ... Linnéa Enberg trummor...". WAAAAAAAAAAAH! :D Så idag 12.40 ska jag på "Instudering"... haha! Whatever that means! ROLIGT iaf! Eller... roligt förutom att pojkarna HELA VÄGEN HEM gick i självmordstankar och deppade. Dock med ironi men... det vart typ jobbigt i längden ><

Aaahja! Fick ingen ledig dag idag dårå. Ska göra mig klar. Duscha är nog en bra grej... Annars är de ju iofs rock att vara skitig ;) haha!

SÅ JÄ*LA BRA!

Åkte till Piteå i fredags tillsammans med Frida, Anders, Alexander och Adam. De två sistnämnda fick sova tillsammans i min dubbelsäng efter att vi plumsat i djupsnö för att få se det ENORMA norrskenet som var, fint!

Lördag kl 13.00 fick jag repa på min söklåt, "It's your thing", tillsammans med rockmusiker-ettorna på högskolan :D SÅ JÄ*LA ROLIGT! Är så GRÖMT pepp på att söka nu! Kommer bli askul... och nervöst såklart, men mest kul! :D På kvällen drog jag med pöjkarna på en överraskningsfest för Sofia som fyllde 20 förra veckan. det var ju roligt för dem... eller inte xD vi gick hem runt 11 för vi var trötta... Dock spelade vi en massa pingis i kvartersgården, innan vi satte oss och såg på "House" och somnade till det. Jag vaknade igen kring två och gick upp till min säng :)

Idag for jag på Djupvikskyrkan och fick träffa en massa folk som jag har saknat! Dessutom fick jag intressanta musikersamtal med några nya människor :D UNDERBART!
 Nu strålar solen... och jag är FOREVER ALONE! Pojkarna har rymt! Befinner väl sig troligen på högskolan... men de svarar inte på mina sms :( UHUUU!

JAJA! I morron är det sökning PÅ RIKTIGT! Kl 15.00 söker jag! SPÄNNANDE! :D:D

Waaah, it's on!

Blivande band?
Also, Emil och jag gick och jammade. Grym låt på G :D Fett kul!

Singer songwriter... nono!

Har solat på taket med Emelie åsså har jag bankat lite trummor.
Igår såg vi "Thor" och drack Coca-cola och åt ostkrokar x)
Något hände!
Oj, hej Linnéa Horn. Gillar inte ens henne men här kom det bara en massa bajs.
C D G
Am D Em
C D Bm Em
C D G
Tror det vore bättre om något aldrig hänt
Tror det vore bättre om jag aldrig känt
Tror det vore bättre ifall jag aldrig for
Tror det vore bättre om det vore som alla tror

Önskade att det kunde bli så bra
Önskade mig att få den jag ville ha
Önskade att allt skulle bli lätt och rätt
det var vad det verkade som
Önskar nu mer att jag inte vänt mig om

Vill kunna delge alla tankar som far i mig nu
Vill kunna skrika och gråta, berätta allt ju
Vill kunna få mig att förstå vad jag gjort för fel
Vill kunna tala vett i mig så att jag blir hel

Saker jag trott och fruktat blev sanning en gång
Saker jag inte ville blev av utan tvång
Saker jag hoppats var inbillning blev verkliga en gång
Saker jag drömt och gråtit blev sanning en gång

En gång är nog för att släcka ett hjärta i brand
En gång är nog för att kväva all tillit som fanns
En gång är nog för att bryta ihop
men två gånger borde väl göra en klok
En gång är nog för att skaka all sans

Trots att jag inte vill så finns bara du
Trots att jag försöker glömma är allt kvar här nu
Jag ser att de farhågor som blev av en gång
nu kommer igen, ja ännu en gång
Trots att jag inte vill så händer det nu

Tror det vore bättre om nåt aldrig hänt
Men nu kan jag kanske ignorera att känna som jag känt
Jag kanske har lärt mig något av dethär
måste sluta tro och hoppas ta allt för det det är
Det är väl bara rätt åt mig att saker och ting blev såhär



M.T. 2:ce in a 365

Bryr mig inte om saker kommer ut nu mer. Kan väl knappast bli mycket värre, right? Så nu kan det bara bli bättre..? JA TACK!

tillbakalix

Om en timme kommer morfar och skjutsar mig till busstation, sen äre Kalix. Gött! Man gör som inget när man är hemma... inte för att jag gör så mycket i Kalix heller, men då brukar jag iaf spela trummor... Har typ inte gjort det under lovet. Sökning nästa vecka (Y) haha! Well..!

Idag vaknade jag typ halv sju, sju... men tvingade mig själv att sova till 8. Åt frukost, satt vid datorn och gjorde inget vikigt alls. Sen small det till: Packade, dammsög, duschade, for ut och gick, tvättade, åt lunch. Nu är jag fast vid datorn igen. Små impulser av duktighet är väl bättre än inga alls..?

Nu ska jag hänga tvätt och kolla att allt verkligen är med.

Si ya Piteå om typ exakt en vecka dårå. Musikhögskolan!


Hår

Igår var jag med Alex och Sofia. Vi blekte/färgade/avfärgade hår. En ville inte ha rött. En annan VILLE ha RÖTT. Så blev det också. Jag ser ut som en lysande tomat. Dessutom klippte jag snelugg i morse. en Emo-tomat. Men det är okej :)


RSS 2.0