Jobbansökan

GALET! Har just suttit och plitat ihop ett mycket tafatt CV... Mycket magert... Har ju inte gjort något av värde i mina da'r. -.-' Skickade i alla fall just in en liten jobbansökan till ICA. HOPPAS! Behöver verkligen ett jobb i sommar och det verkar som att alla andra jobb (har kollat typ hela morgonen) kräver en massa förkunskaper i ellära eller IT eller... Såna saker xP HOPPASHOPPASHOPPAS!
Nu ska jag klä på mig och gå och spela trummor! :D
pÖSS

In he' head

Igår såg vi solsidan och åt kladdkaka! Snart har vi gehör och teori. Sen är det helg och övning. På måndag är det kört xD

Konkurrens från alla håll
Kan så lite
Orolig för det mesta
Vill göra bra saker
Skämmer nog ut mig
Vill vara bra
Borde hålla käft
Inte stressa eller påskynda
Så lite tålamod
Vill veta
Bestämd

I made a meme... Typ

Liiite kul va? ;D

Blue Bird

I helgen var det läger med musiker i alla de åldrar och smaker... Va? Jazz spelades det för fulla muggar i alla fall :) Min grupp, "Jazz of six", fick ihop båda låtarna som vi blivit tilldelade: "You don't know what love is" och "It colud happen to you". Det var nice! Riktigt kul att höra de andra grupperna sen också. Totalt sju stycken med MINST sex pers i varje.
Igårkväll flyttade Åsa in och sov här i natt för första gången :D Schpeeennande! Vaknade kring halv 4 och trodde att min mobil skulle ringa snart, vilket den ju inte gjorde. Tänkte försöka vara på hugget och stänga av den fort såhär till en början ;) Ringde gjorde den då iaf ca två timmar senare (05.45) så jag kvel upp, åt frukost och gick iväg till sport city där jag simmade några längder med Oskar. Nice! Dock var bubbelpoolen upptagen hela tiden så vi fick inte bubbla alls idag :(
Piano, fick "My desire". UNDERBART! :D Den ska jag fasen försöka öva på, haha!
Emelie fyller år idag, Grattis söting :) <3 20 år! Det är minsann typ ett år kvar för mig... och Emil ;D hehe! Vi blev bjudna på galsstårta, MÖÖÖMMS!
Kvart i 4 har vi ensemble :D
Jååda, en liten uppdatering sådärja!

... Så nu bombar jag med inlägg!

Vi har fått ha dans lördag och söndag. 9-12! Sååå... alltså sex timmar dans på en helg, maffigt. Maffigt med träningsverk vart den minsann också. Jag är typ 95 år i kroppen nu. Ska nog och simma i morron bitti dock.. Så det kanske mjukar upp ;)

Har fått VÄÄÄÄRLDENS sjukaste låtar på ensemblen. Jag känner mig som ett bäbis som inte kan spela trummor. Sjukt. Dålig. Tjej. Blä. MEEN, bara att öva dårå!

Nejmen midda då! Sen repar vi.


Internet is alive!

ÄNTLIGEN fungerar internet igen! Så... nu kan jag lägga upp nå bilder som skulle ha kommit upp för typ... två veckor sen. yeh.

One o' mah cats an' I.



... så kan man göra!

Trip de Nostalgia

Sitter här och peppar ihjäl för kommande termin i Kalix. Vi ska ha så roligt att jag typ vill kräkas xD haha! Men ännu är jag inte där. Är hos pappa som ska skjutsa upp mig (och TUSEN saker) i morron :D I MORRON!!! :D:D Soon I'll be with you Kalix!

Satt för en stund sen och kollade igenom gamla bilder på mobilen och fick världens nostalgikänsla. Es1B. Det var fina tider. Alla var så glada, positiva, bekymmerslösa, kreativa, lekfulla... Finns många fler ord att beskriva den årskursen med. Självklart var det bra de två senare åren också med just våorna och treorna HATADE oss som grupp för att vi levde om så mycket xD <3 hahahah! Underbart!



miss <3

Men nu väntar nya tider :D

Upp och iväg

Jag äter upp pepparkakorna i granen.
Snart ska mor och jag fara på något som kallas för "Nordeldskonferensen".
Sen ska jag till pappa.
Inte länge kvar till Kalix nu! :D


.jag vill leva på 60 och 70-taleT


I asked for snow and here it came!

Jodå. I höst har jag minsann klagat på att vi inte har fått snö och att det är så tråkigt och mörkt. Nu JÄDRAR kom Emil (stormen) med så mycket snö att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Tur vi bor på tredje våningen i alla fall ;)

Tänkte göra lite småfix här på bloggen nu. Kan bara inte bestämma mig vilken bakgrund jag ska ha! Återstår att se :)

In that I believe

Bra Emma, säger jag och ger er en länk till min vän Karins blogg som får leda er vidare till Emmas. Mycket bra skrivet där om att våga leva, nu medan man kan. Inte tänka "tänk om" hela tiden. Ungefär detta har hela min höst bestått av och jag har kommit fram till att man bara lever en gång. Under den resan får man kosta på att göra bort sig och göra en massa dumma saker. I stället för att då gå och gräva ner sig i allt dumt man har gjort får man svälja sin stolthet och be om ursäkt (om så krävs) och sedan dra lärdom av misstaget eller händelsen, som ju kan ha varit bra men kanske inte ebbade ut som förväntat eller förhoppat (för just så heter det ;)). Även fast ett beslut kan kännas hårt för stunden så kan det bara leda till det bättre i slutänden. Även om det tar lång tid innan man är framme vid sitt mål och även om målet förändras, så kommer man till slut dit. Man kan få ta hårda smällar och få se och höra saker som man bara trodde fanns på film men på något sätt, så länge man har vänner kring sig, så tar man sig ur det också och kan dra lärdom. Hela livet är en lång läxa.
Nu är det ett nytt år, ny termin, nya teman, men samma folk (för oss allra flesta). Vad kan vi göra av detta? Jo, ha roligt, lev, ta chanser, prata - håll öppen kommunikation för att undvika missförstånd, var så ärlig som situationen kräver. Har dock erfarit att fullkomlig ärlighet kanske snarare skadar än hjälper, så att hålla inne en liten "vit" del skadar knappast någon.

Ja, där vart det lite hjärnbajs från mig. Great! :) Enjoy! ... Och fråga på som alltid. Frågar man inget, så får man inget veta!

Nu vill jag tillbaka

Sitter och äter äpple och känner mig stressad. Typ samma stress som tidigare i höst. KNASIGT! ORKAR INTE DET! Nej, nu behöver jag tillbaka till Kalix där allt rullar på som det ska.

Skickade ett sms till alla i min ensemble igår om att jag saknade att spela med dem. HAHA, jag är knäpp. Men så äre iaf! Vi ska ha lite funk och soul nu när vi kommer tillbaka. Får mig ju inte att längta mindre direkt.

Idag ska jag kanske vara med Kajsa och Adam men det är som så tjorvigt för vi har bara sagt kanske fast'n vi har pratat om det xP haha! Dagens i-landsproblem. Kanske är därför jag är "stressad" eller nått..



... det vart och jag ska vara med K och A. Sååå... nu går jag! TJINGELINGPLING!

Hemma typ en hel dag!

Är det möjligt? Jo tydligen... nästan. Har varit hemma typ hela dagen och faktiskt varit ganska duktig också för en gångs skull ;D Vaknade dock gode sent men... jajah!

- Åt frukost
- Målade naglarna
- For med mamma och hälsade på nå vänner
- Handlade med mor
- Lagade midda (riktig midda!)
- Diskade lite
- Dammade av bordsduken
- Rensade/sorterade i sakfferi och kyl
- Plockade fram kläder som ska med till Kalix
- Impregnerade, satte i vintersulor och böt skosnören på mina kängor

Ändå liiite bra, right..? ;)

____________________________________________________

Så lite bilder från nyårsafton och sånt. Blev inga jättetydliga bilder... och få vart det. Mån NÅGOT vart det :D



Nyår 2011/-12 firades på ett berg i Fredrika tillsammans med en massa trevliga människor. "Rävlyan" kallas värmestugan... Eller hela stället men ja!



... Åsså sist mina naglar. Det SKULLE vara fyrverkerier men blev... ja, det BLEV. ><

RSS 2.0