Bah-Bye!

Snart kommer pappa hit och då ska det lastas in i bilen. Sen drar jag hörrni. Kommer nog hem till helgen igen men ändå. Kommer förhoippningsvis att spela trummor nu en hel vecka dårå! Coolt!

Mitt rum är nu sjukt tomt utan en massa trasmatteomlindade trummor. Galet. Jaja, ha det så fint!

pUSS

Bilddag

Vandrade på stan tidigt i morse

Ja, lilla Piteå... snart far jag. Bara timmar kvar nu.

Sen for jag till Degeränget och träffade Lisa hos Andreas. Där fick jag mig också en liten bekantskap med lille Dexter. Han gillade min tröja... Lite för mycket.


 

 


 



Frida och jag har varit på Kupan och Reprisen och letat efter en byrå. Och en byrå fick vi!

pUSS


Så kan man också göra

- Såg flaskan, såg ljusslingan... Tadaaah! -

- And some nail art... of course -


pUSS


Galet dimmigt i natt


Till råga på den effektiva dagen...

... tog jag och William oss en "liten" kvällspromenad.



Nu ska jag sova gott... När jag har stökat av sängen vill säga ;P

pUSS

Effektiv dag

- Vaknade tio i sex och åt frukost
- Övningskörde med pappa
- For till mamma
- Sydde trumväska
- Ringt "Cederkliniken"
- Cyklat och lämnat tillbaka cymbalstället och trumpedalen (som jag har lånat i typ sådär en fem år...).
- Pratade med Johan (min förra trumlärare)
- Pratade med Kicki (min förra sånglärare)
- Gick runt och träffade lite folk på skolan
- Skrev en lapp i ödsliga Ymer:


- Pratade med Olle
- Pratade med och kramade Maggis, Micke, Jocke och Stefan <3
       ... pratade lääänge med Micke och Maggis!
- Skyndade iväg på körlektion
- Hälsade på mamma på jobbet
- For till ÖoB där jag hittade detta fantastiska och nördiga block! :D:D:D


- For hem och placerade om det vi hade käpt på ÖoB. Nu har vi ÄNTLIGEN en sopkorg!
- Värmde upp palt
- Packade lite kläder
- Målade mammas naglar igen


- Ringt och pratat med Adam
- Ringt och pratat med Julia

öhm... Det var nog det! Full dag! Hur hinner folk gå skolan? Jag hinner ju knappt vara ledig ;)

pUSS

Trumväskor

Nu har jag sytt alla trumväskor. Bara ett spännband för att underlätta bärningen av cymbalställsväskan som jag sydde nu i morse.



- My whole collection -


Sådärja!

Nu har jag packat om de kassarna med saker jag köpte, i banankartonger istället. Har körlektion typ 20 över 2 och innan dess hade jag tänkt ta mig en sväng förbi musikskolan för att lämna tillbaka ett cymbalställ och en pedal. Efter lektionen kanske jag far på ÖoB och införskaffar det sista innan flytten: Bomullspads och ett spännband. Sen är det bara packa och dra! :)

pUSS

Tillåt mig att presentera...

... våra djur hos pappa!

Kommer inte att träffa dem nu på ett tag så då tänkte jag att, när jag ändå var en sväng hos pappa, kunde jag fota dem ifall jag skulle börja sakna dem alldeles för mycket borta i Kalix :)

Muffe, gosigaste katten... någonsin.


Charlie, den knasiga, svartsjuka och genomsnälla.


... åsså gamlingen Molle som inte gärna umgås med folk som är vilda av sig.


<3

pUSS


Nu är jag här igen

Ville bara visa nå bilder som jag, med mycket skicklighet och snabbhet fick fram.



... jag har ett litet bildspel som rullar på som bakgrund och precis när bildn ändras tryckte jag på "Print Screen". Hade ni nog aldrig kommit på ;O Men de vart lite fina tycker jag då i alla fall!

pUSS

Ordning och reda

Någorlunda sådan i alla fall. Har haft två kategoriflikar tidigare men nu har det utökats till fem. Nu har jag suttit ett tag och fört in gamla inlägg i de olika kategorierna men jag skriver så blandade saker i mina inlägg så jag är svårt att sätta endast en "genre" på dem ;P Men LITE bättre ordning är det då nu.

Nu ska jag gå och duscha. Drar alltid ut på det jättelänge efter att jag har nyfärgat håret.

ÅÅH ikväll får jag träffa Charlie :'D Finvovvännnn!


En knasig gammal snöbild på honom men... Fin är han, och knäpp <3

pUSS

I brist på det ena, tar man det andra (igen)

... denna gång gällande smör. Skulle bre mina mackor i morse åsså var smöret (bregottet) helt slut. Kollade in i kylen och såg där ett smörpaket men sånt är ju stenhårt. Tittade runt lite mer och såg Turkisk yoghurt [jågart]. Detta blev mitt ersättningssmör och det var himla gott! Smakar ungefär som att ha philadelfiaost på mackan. Fett me najs.

Det var dagens lilla tips från lilla maj!

pUSS

Fel humör

Hatar att känna mig dålig. Nu är ett sånt tillfälle. Dumt nog kollade jag en tjej som är bättre än jag på att spela trummor. Hon är dessutom himla cool och söt. Hon kommer att ligga en vecka före mig i övning eftersom att hon har börjat skolan. Gillar inte att känna mig dålig, sa det va? Kommer inte att kunna öva innan vi börjar skolan heller... troligtvis... om inte ett under sker och trummorna kommer tillbaka till djupvikskyrkan... Törs inte spela här hemma pga grannarna. Dessutom är mina trummor nedpackade in mina egensydda trumväskor. Nu ska jag sluta känna mig dålig.

Ska sova nu. I morron ska jag försöka få tag på någon som vet vart trummorna är. Sen ska jag nog köra lite övningsplatta.
ööööööööööhm...

slut för idag, tack för idag!


pUSS

Full dag

Vaknade kring 8. Sedan dess har jag hunnit tvätta tre tvättmaskiner med kläder, diska, ringa viktiga samtal, handlat en massa mat och fixa-rent-saker, hälsat på min kusin, varit till tandläkarn, ärvt kläder, ätit midda, övningskört, fixat ordning i de fem (!) kassarna, diskat ur nå burkar som jag köpte, varit till Alex, sett film, ätit kaka och gått hem! ÄNDÅ!

Idag blev jag kringskjutsad av min kusin Madde. Vi började på ÖoB och fortsatte strategiskt med Willys, Dollar och Kupan. Sammanlagt köpte jag ENDAST nyttogrejer för ca 1600 spännShiiiiet! Förhoppningsvis räcker det länge, det jag har köpt.



På den här bilden var det tillochmed sju kassar. HEHE! Blev tvungen att ta hissen upp med alla saker. Vi bor ju ändå på tredje våningen ;)



Mina millånga kvitton. Har aldrig förr fått ett så långt kvitto och nu tre på en gång ;P Sjukt. Nu ska jag börja föra en budgetbok också, så att jag har koll på vad jag egentligen köper och för hur mycket. Är nog en bra idé ändå :)

När jag kom in i mitt rum efter att ha gått hem från Alex, låg det på sängen ett kaffepaket :') Finaste mamma. Jag hade sagt att jag nog gärna skulle ha lite kaffe med mig också, åsså köpte hon det åt mig. <3 Nu är det bara en pincett och bomullspads kvar att köpa, then "I'm ready to go!"

I morron följer jag hem med pappa för att packa ihop lite saker som jag behöver till flytten, bland annat sängkläder. Hä blii najs!

pUSS

Hemmafru Linnéa

Nej, riktigt så allvarligt är det inte men jag har tvättat snart två maskiner idag. Snart blir det in med en tredje också :) Rent ska det lukta om mig i Kalix!

Efter tolv nån gång kommer Madde och vi ska fara runt på en massa affärer... eller ÖoB, Willys och Dollar Store i alla fall, eftersom att jag ska köpa en massa grejer inför min lilla flytt.

Lekte lite med vår ganska obra webkamera:


JÄ!

Ska försöka att hitta ett bättre fotomotiv än mig själv, men innan jag har vant mig vid rött hår så får ni stå ut med att se på mig ;D

Nuuu ska jag ringa ett samtal och sen plocka ur tvättmaskinen... och stoppa in nya smutskläder... Och KLÄ PÅ MIG!

pUSS

Dagens visdomsord

Luften vibrerar av förväntningar


Jag har gått skola i tolv år nu
. Varje år har det varit en speciell känsla vid skolstarten. Denna känsla finns i luften just nu också, trots att jag inte börjar skolan idag! Tusentals andra ungdomar gör ju dock det och ni sprider era känslor i luften. Jag känner vibrationerna av er förväntan, nervositet eller ångest över sommarlovets slut och början på ett nytt skolår. Det låter som att jag är någon psykopat eller något men det är faktiskt något särskilt, som något magiskt, över den här dagen. Ta till vara på det! Rätt var det är så har ni gått tolv år i skolan (tretton med "sexårs/nollan") och den tiden kommer inte åter. En särkild gemenskap finns, trots allt slit, i skolgången. De vänner som du är vän med efter ett skolårs slut finns kvar till nästa år och ni ses igen till hösten, nu.

Jag, liksom många andra tog studenten med en blandning av både glädje och sorg. Glädje för att något nytt skulle börja, sommaren låg framför en, allt jobbigt i skolan var gjort, inga fler betygskrav, frihet på något sätt. Samtidigt fanns också sorgen där. Sörjandet för vår klass underbara sammanhållning som nu inte längre skulle finnas, de enskilda individerna som i tre år eller mer hade funnits i min klass var nu på väg åt helt andra håll och vissa av dem kommer jag nog inte att se mycket av igen. Folk som har format mig, lärt mig saker, funnits där för mig fastän jag inte riktigt då kunnat se hur betydelsefulla och icke-permanenta de har varit.

Under mina är som elev, från sexårs till och med trean på gymnasiet och ända tillbaks till dagistid, har jag alltid haft underbara fröknar/lärare. Dessa sätter verkligen spår i ens uppväxt. När jag var liten hade vi en klassföreståndare som hade oss i alla ämnen men på högstadiet fick vi olika lärare i nästan alla ämnen. Det var visst en liten omtumling men det blev också hur bra som helst. De lärare jag hade under min högstadieperiod har verkligen varit förebilder för mig! När jag senare under min tid på gymnasiet inte riktigt har kunnat förstå vad en lärare har menat, har jag kunnat tänka tillbaka på min förra lärare och då har det ofta klickat för mig.

Liksom lärarna i min tidiga uppväxt och i min tidiga tonårsperiod har betytt mycket för mig, har också lärarna på gymnasiet betytt massor. Dock på ett lite annorlunda sätt. När jag började gymnasiet kände jag mig stor och allvetande så jag satte inte lärarna lika mycket som övermän för mig, på något sätt. Jag fick dock vika mig när jag inte förstod något och allt eftersom tiden gick  blev de ju också de lärare de faktiskt var, också för mig. Trots detta så har en lite annan relation trätt fram under åren och gymnasielärarna jag har haft, särskilt de lärarna som fanns i "Ymer" (estetbyggnaden) och som undervisade oss i musikämnen, har blivit mer som vänner. Jag kommer att sakna mina lärare.

Så slutligen till er elever; Ta tillvara på er grundskole- och gymnasietid. Det är något som inte kommer åter.


Gone with the wind

Idag lämnade min karl Piteå. Tack och lov har min hjärna inte riktigt fattat den ännu, men han är borta. Dalkarlså... Ja... det är en bit dit. SÄRSKILT från Kalix men nog ska det väl funka det med ;P Kommer att sakna honom mycket. Tur är det väl då att vi nu båda två har gratis sms i ett år och att han dessutom fick en plats i mitt och mammas ring-gratis-åt-varann-varje-dag-hela-dygnet-runt-familjepaket :)

Igår färgade jag ju som sagt håret rött åsså finade jag till mig lite extra för Adam, tihi! Han blev glad, tack och lov. När han hade hämtat mig for vi iväg och hyrde en film: "Forgetting about Sarah Marshall"/"Dumpad". Den har jag visserligen sett en gång förut meeeen den hindrar mig inte från att se det igen. Grymt rolig film.



Ikväll ska jag och mamma äta fisksoppa... tror jag... det var då mitt förslag åtminstone. Lite torsk, grädde, buljong, salt, vit och svartpeppar, persilja, purjolök... Var min idé... Men det får tydligen vänta till kalix ;P

Nu ska jag snyta ut min hjärna hade jag tänkt..! SKOJSKOJSKOJSKOJ..!

pUSS

Dagens skörd

Som sagt var jag ju på stan idag och hittade faktiskt det jag sökte! Tre boxerlinnen till priset av två (200 kr). Förutom detta hittade jag en grovt stickad tröja på Kappahl. Dock hade den några maskor som hade gått ut sig vilket sänkte det redan reade priset ytterligare! Jag fick den för 60 spänn, great!
Jag har också länge tänkt på att färga tillbaka håret till rött och så vart det också. Dessutom fick jag, vid detta köp, även skänka närmare 40 kr till barnen i Afrika. Kändes bra!

Nu när mina trumfodra är fardiga är jag på jakt efter en matta till mina stativ också. Det bör vara en av en bredare variant. Med detta i åtanke gick jag till den alltmer avsmalnande loppisen i badhusparken där jag visserligen hittade en matta. Den var dock alldeles för lång så något köp vart det inte. Däremot träffade jag William där. Han kollade efter LP-skivor och har tänkt skapa sig en liten samling. Vi gick runt där ett tag och lyssnade på Rysk popmusik... Spännande. Sedan erbjöd han sig att skjutsa hem mig. NICE!

Här hemma tog jag min fundering ett steg längre och frägade håret rött. HÄRLIGT!


Borde ta av några centimeter bara!

Efter färgningen var gjord fick jag ett otippat samtal från Alex som undrade ifall hon och Karin kunde komma förbi och dricka te eller nått. Så plötsligt fick jag storfrämmande ;) Jag har obeskrivligt underbara vänner.

Nu väntar jag på att Adam ska komma och hämta mig. Han åker iväg till Dalkarlså i morron, så vi ska vara med varann nu... För sista gången på länge :'( Ska försöka att snygga mig lite så att det kan kompenseras mot snörvalndet... SÅ HAN LÄNGTAR TILLBAKA EFTER MIG SEN! Haha!

pUSS

ColOUr

Fick ett extra gäng nagellack, till mitt redan befintliga gäng nagellack, av Alex igår.



            

pUSS

Nackdelar OCH fördelar med nästäppa:

Nackdelar:

- Svårt att andas
- Näsan går sönder när du snyter dig hela tiden
- Tappar smaken
- Tom i skallen av allt snytande
- Lock för öronen, ibland också ont i öronen
- Äckliga snörvlingar
- Konstig och okontrollerbar morgonröst
- Lite halsont
...

FÖRDELAR:

- Idag känner jag inte den underliga odören från vårt sopskåp!

_____________________________________________________________

Ska väl försöka dra mig in till stan snart... igen.

Igår kollade jag på min gamla mobil och hittade en massa "fina" bilder. Kan bjuda på en i alla fall ;)


Alexandra och jag efter en friluftsdag, med skolan, på Vallsberget... i Sjuan..? <3 Att döma av mina kinder var det ganska kallt.

pUSS


Hon hostar och nyser och snörvlar...

Inte roligt nu. Har dragit på mig värsta förkylningen såhär en vecka innan jag flyttar. Hoppas det hittar bli lite bättre innan dess i alla fall.

Igår började dagen, tillsammans med Alex och Karin, med en vända på Kupan där vi alla fyndade fina saker till mycket bra priser. Haparanda blev vårt nästa mål. När vi kom fram åt vi först på Frasses. Helt sjukt vad fint det är! Kristallkronor, sköna stolar och en pipdosa som berättar när maten är klar! FUUUUTUUURE! När vi hade ätit gick vi till en "Fjällräven"-outlet där Alex fyndade en rejäl och fin fjällvandrarryggsäck, en keps och en stickad tröja. Karin hittade en bok ;) Sen for vi trunt på lite olika vildmarks- och sportaffärer för i ett tappert försök att hitta vandrarstövlar och skidåkarkindtejp... ja. Slutligen for vi till IKEA för att hitta lite saker inför hösten. Karin drar till Umeå och jag till Kalix (som sagt). Alex blir ensam kvar i Piteå, stackarn.
Efter en liten stunds vandrande inne på IKEA blir man lätt lite trött och flamsig. Detta råkade vi ut för, så vi bestämde oss för att köpa lite fika. Sen gick vi runt ett tag till innan vi åt midda för att orka med slutspurten då Karin plockade på sig bland annat tunga tallrikar.



För att orka med hela långa resan ner till Piteå bunkrade vi upp med lite godis och chips i bilen. Gött.

När vi kom hem till Alex såg vi en supermysig och vacker dokumentär/film om en hundslädsförare som bodde i Alaska och levde som man bör.

Kände att min mage inte var så glad efter att ha suttit stilla halva dagen och ätit en massa bajs. Den visade senare samma kväll att den inte gillade det vi hade gjort. YTTERLIGARE en omvänd äting blev det för mig. YAY. Men efteråt mår jag bättre än någonsin!
Innan vi somnade vart det en LÅÅÅNG diskussion om världens alla konstigheter och dumheter. Karin försökte banka lite vett i mig, som tyckte att världen kunde försonas genom att man skickar ett paket fullt med rosa ponnyhästar och regnbågar till världens krigsdrivande ledare...

Idag har jag följt med Alex och Karin på stan där vi har investerat i ytterligare saker inför skolan. Jag köpte en pärm för att FÖR EN GÅNGS SKULL kunna organisera mina trumnoter som ju lär bli många detta år ;P Förutom detta klippte sig Alex kort...KORT! Fint vart det då i alla fall som vanligt... Åsså fikade vi på Ekbergs.

bladibladiblaaa... Mor och jag åt pizza... bladibladiblaaa... Fixade in Adam i familjepaketet, så nu ringer vi alla tre gratis åt varandra! :D:D

OCH!



Trumväskorna är klara! Sydde färdigt dem ikväll. SKÖNNT! Nu "behöver" jag bara en bredare matta för att underlätta transport av stativen också. Får se hur vädret är i morron... om man kan ta sig iväg på en loppisrunda!

pUSS

"I brist på bröd äter man limpa"

... brukar min vise far säga. Då säger jag: "I brist på lingonsylt tar man hjortronsylt".



Well... funk it did!

pUSS

Sunny day

Vaknade halv sju i morse och kollade ut. Galet fint väder! Sen gick jag och somnade om igen i nån timma. Funderar på att fara och jämföra lite priser på olika varor och affärer idag. Igår blev jag förresten typ helt klar med trumväskan till kaggen. Är väl bara en smaksak ifall något mer ska sys på eller fast, men den är då fullt användbar nu. :D

Från torsdag till söndag har jag befunnit mig i Vistträsk på en Kristen konferens. På torsdagen spelade vi (Kors i Taket) och sedan blev Adam och jag förfrågade om att spela med några andra lovsångare. Riktigt roligt har det varit, massor med nya människor och bra möten and such!
Eftersom att Vistträsk inte precis ligger bakom husknuten för oss, fick vi förmånen att låna ett hus som tidigare ägts av Älvsbyns kommunalråds mamma, men hon hade flyttat till något serviceboende och huset stod därför outnyttjat trots att det var fullt möblerat. Tusen tack för lånet, det var riktigt mysigt!



Snart kommer sakerna som Adam och jag beställde från thomann. Satt och tänkte på det litegrann i helgen och klottrade i mitt anteckningsblock under mina "nära att somna"-stunder när predikningarna blev lite för långa för min sega hjärna xD Kom fram till att jag kommer att ha VÄRLDENS monstertrumset i Kalix! :'D


YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH! nice ;)


pUSS

Hit och dit

Fram och tillbaka, ihop och upp osv... Jag bara ränner omkring hela tiden. Nyss var det kalas, sen hann jag vara hemma knappt ett dygn så for jag och sov hos Adam och är just precis hemkommen därifrån. Nu ska vi snart iväg på ytterligare en trip till Vistträsk! "Mitt" "band", Kors i Taket, ska spela på en konferens där och vi har "som vanligt" hunnit "öva" "en massa". Dock mer än vi brukar göra och med Jesus som manager så kommer detta att bli riktigt bra ;)

Fick en uppmuntrande liten kommentar. Har tyvärr dock inte en susning om vem du är, du fina bloggläsare.


... Har dock tre vänner som jag vet använder sig av: ^^
     D
e misstänkta är alltså: Julia, Sofia och Theresa..!

Tänkte visa ett litet "samlpe" av mina trumväskor som nu är på G!



Tror det kan bli något av dethär! Dock är trasmattor SJUUUKT tunga, men då får jag ju å andra sidan lite välbehövda muskler ;)

Nu ska jag plocka ur tvättmaskinen och sen packa... Borde hitta nå kläder att ha på mig också! Såå... ha en trevlig helg så skriver jag väl kanske igen på måndag eller nått :)

pUSS

1 Day of Peace and Music



Detta var några av bilderna från den oförglömliga dagen i badhusparken 2011.08.07. Fler finns på min facebook.

______________________________________________________________



Also. I morse visade mätaren 9 grader vilket innebar (nästan) full mundering innan jag cyklade iväg till körlektionen.



När mamma kommer hem ska jag nog börja sy på mina trumväskor :D Var och köpte björntråd idag!

pUSS

Höstkänslan infinner sig...

Nu har Karin haft sitt underbara kalas som vanligtvis kryddas med soliga och varma dagar. I år var detta inte fallet. Vind och regn hela tiden vilket medförde att vi endast badade en gång. Resterande tid satt vi inne vid elden och värmde oss, spelade spel eller åt. Helt okej det också iosf men lite sol hade ju inte skadat.

Andra kvällen på kalaset kände vi att vi höll på att bli knäppa av att bara sitta inomhus och inte göra så särskilt varierande saker så vi bestämde oss för att fara på bio och se den romantiska komedin "Brides Maids". Vad vi inte visste innan var att denna film också var en mycket nervkittlande action. Mitt under fimlens gång började brandlarmet tjuta och vi blev så illa tvugna att gå ut i regnet!



Larmet slogs inte av på ett långt tag med efter drygt en halvtimma kunde filmen slås igång igen. FANTASTISK FILM!

Nämnde jag att vi åt på kalaset? Vi ÅT på kalaset, konstant skulle jag tro! Min mage mådde inte så bra när jag kom hem igårkväll efter att ha repat med "Kors i taket". Den vred och vände på sig, det gjorde ont och jag svettades och frös om vartann. I morse hade det fortfarande inte gått över och efter en stunds vakenhet kände jag att det var dags för ett akut besök till toalettstolen för att uppleva omvänd ätning... Tror ni fattar. 9.20 skulle jag ha körlektion med manövertest och så blev det också. Tack och lov var det bara på grund av min dumma ätar-synd som min mage inte ville behålla saker. Inte magsjuka, det skulle jag inte ha haft tid med, med tanke på att vi har spelning hela helgen!

Manövertestet var SJUKT roligt! Kände mig som en rallyförare och fick världens adrenalinkick! HAHA! Stolt är jag också eftersom att jag klarade det... efter ett tag xD Men lika kul var det varje gång. Mitt slutgiltiga resultat blev ca 38 sekunder av 40 tillåtna. Ändå gaaanska bra? 

Nu blir det (kanske) lite mer underhållande i nästa inlägg där jag kommer skriva om "1 Day of Peace and Music".

pUSS


One day of Peace and Music!

Snart smäller det i badhusparken... eller om en timma ungefär. Vädret är väl inte det mest fantastiska men det är bara att bita ihop. Riktiga Woodstock klarade ju sig i ösregn så varför ska det inte funka med några moln? ;)

Jag är hippieklädd och klar. Redo för en mysig dag!



Tog också denna bild



Tycker att den påminner grymt mycket om en riktig polaroidbild! :'D Dålig skärpa och rödaktig med andra starka färger. Perfect!

Nu ska jag packa det sista!

pUSS

GLAD

Åh vilken dag det här blev ändå! :D Har ju hunnit en massa saker!

- Övningsköra
- Kupan
- Loppis
        * Köpa trasmattor i alla möjliga kulörer



- ÖoB
        * Köpa spännband
- Dollar Store
        * Köpa nålar
- Städa
- Laga riktig mat
- Bli av med mitt gamla trumset och göra min lillkusin glad

... och snart kommer troligtvis Adam och kanske Emil och Eleonor hit :D ÅÅH så bra!

I morron är det "One day of Peace and Music" i badhusparken. Lite Woodstockfeeling över det hela ;) SUPERNAJJS! Ska ha lite hippieliknande outfit för att complet:a stämningen ;) Jag kommer också att få vara med Johanna och en massa andra hela dagen, från 12-20 för att sedan fara på ett två-och-en-halv-dagars-kalas med det underbara gänget på Karins fantastiska stuga! <3 Nu hoppas jag bara på bra väder.

Ska bara avsluta med ett par underbara bilder, från google, på hippies. Love it.


Denna mysbild är från filmen "Taking Woodstock". Har du inte sett den så gör det!

pUSS

Nästan fixat!

Hela förmiddagen rände mamma och jag runt på olika ställen för att hitta saker till mina blivande trumväskor. Först for vi på kupan men där var trasmattor jättedyra... eller iaf för dyra för att köpa många av så då for vi på loppis där jag hittade typ tusen stycken! Ingen lyckligare än jag! Efter det bar det av mot ÖoB och Dollar store för att hitta spännband och sytråd. De förstnämnda hittade jag, ett superfint i regnbågens alla pridefärger :'D Tyvärr finns det inte sytråd typ någonstans i världen... eller inte sådan som jag ska ha i alla fall. Vi ha björntråd eller något liknande, som HÅLLER! Ska fara in till syaffären så fort som möjligt... typ på onsdag efter min körlektion. GOOD!

Efter vår vilda stadsfärd, med mig som övningsförare, började vi städa hela lägenheten. Den är nu fin... ett tag! 

Ikväll kanske mina kusiner kommer och kollar på mitt gamla trumset som jag babblade på om i förra inlägget.

Nu kurrar min mage så jag ska nog försöka börja med maten: Lax och pasta med lime ;)

pUSS

A lörday

Idag ska jag, så snart som möjligt, få upp mor ur sängen, äta frukost och fara iväg på Kupan eller eventuellt loppis för att köpa trasmattor, tråd och typ nylonspännband. Önska mig lycka till med att hitta rätt saker!

Igår kollade jag runt på lite trumgrejer. Delvis beställde Adam och jag några saker, eller han beställde mick, micksladd och mickställ medan jag beställde två cymbalställ, en cymbalväska och en trumpall. Gissa vilka "instrument" vi spelar ;O
Hur som helst satt jag även senare på dagen och kollade efter saker som min kusin skulle kunna köpa. Han ska få mitt gamla trumset och för att slippa köpa ett helt nytt behöver han istället bara komplettera saker till mitt gamla. Dock blir det typ lika dyrt som ett nytt NÄSTAN komplett trumset... så vi får se hur de gör. Skulle äga ifall de hittade en massa begagnade saker så det slipper bli så dyrt ifall att nu min kusin plötsligt ändrar sig och inte vill spela trummor så länge ;P

Någon som har en virvel till övers? Den är nämligen svårast att få tag på, till ett rimligt pris för en nybörjare vill säga... hmm. Jag är nåmligen så snål om min gamla OCH min nya virvel. Dels är de i olika material och ger ifrån sig HELT olika sound. En är mer jazzig och den andra är mer modern musik eller rock. Så jag kan inte släppa någon av dem. Dessutom är den äldre virveln utrustad med en överskinnsdämpare som nästan inte finns på nya virvlar!

Nog snackat om trummor. Ska plocka fram frukost så vi tar oss iväg nån gång!

pUSS

En mindre solig dag

... vädermässigt alltså, det var varit en superbra dag i övrigt!

Festen hos Tor och Ivar i onsdags vart flyttad till igår i stället och det blev riktigt bra eftersom att jag hade krlektion tidigt på morgonen och därav hade heeela långa dagen framför mig att tänka på lite presenter och sånt. Det vart några ljus med tillhörande stenfat. Inget märkvärdigt alls men förhoppningsvis blir det väl lite mys i höstmörkret för dem åtminstone :)

Some bilds:

Julia hade bakat en tjusig, god och nördig tårta åt flyttfåglarna.


Tor hugger in på tårtan!


Tårta!!


Sen kom det fler och då vart det skålande.



Jaa, men det var väl typ gårkvällen. Vi såg också "Tucker and Dale vs Evil"... igen! Den är så kul och jobbig. Se den!

Tidigare samma dag var vi hos min lillkusin Ella som fyllde 9 år. Tiden går så FORT!

Fina färger på barnkalas!

Många bilder blir det för en sån som jag, särskilt när det händer saker och fina saker. I förrgår var jag och mamma iväg och badade på Gläntan. där vart det också en massa bilder, hehe!



__________________________________________________________________


Sådär ja! Dååå var det bara några bilder kvar.
Har sytt litegrann dehär senaste dagarna. Ett projekt som jag har haft i åtanke i säkert ett år... om inte mer!



En GIGANTISK handduk (badlakan)! Vem kommer att ha det mysigast på stranden nästa gång det blir fint väder? Inte är det då du iaf ;) Dessvärre kruppade min fina symaskin ihop efter att de första två lapparna hade sytts ihop... baklänges... med endast raksöm... Resten fick jag alltså sy för hand! Ska försöka ta mig och symaskinen till mormor och kolla om hon kan kurera den så jag får lägga en sick-sack i kansterna också.

Nästkommande projekt:


... Så nu måste jag ta mig iväg till Kupan och köpa trasmattor så att detta hinner bli klart innan jag börjar skolan :)

pUSS

26 dagar kvar!

Liksom rubriken meddelar är det nu endast 26 dagar kvar tills jag börjar i Kalix och får spela trummor varje dag utan att någon stör sig på att jag lever om! Helt fantastiskt!

Som jag skrev i gårkvällens/nattens inlägg ska jag m.fl. till Tor och Ivar ikväll. Hoppas att de har bjudit folk från musikklassen (högstadiet). Det skulle vara så mysigt att ha en liten reunion <3 Dock blir det nog bra vilka än som kommer dit.

Hmm... När jag ändå är igång kan jag ju slänga upp någon blid från bal och student så att ni kan se att jag FAKTISKT har gjort båda delarna ;)


Foto: Sara Holmdahl


Steklovatawannabe's


Foto: Sara Holmdahl           Vagnpynt "dagen innan".

Åsså studenten..:



Then you know få schå!

Nu ska jag och mor äta frukost :)

pUSS


Havsbadskyrkan levererade:

Emma Asplund och Johanna Berggren. Supertajt stämsång, fina låtar och bra komp.



... åsså smaskiga våfflor! :) Tyvärr börjar jag må knas av våfflor... får typ ont i ansiktet av någon outgrundlig anledning.

I morron kväll ska jag och annat folk till Totto och Ivve (Tor och Ivar) för att ta farväl av dem innan de drar till Linköping forever and ever :'( ... Eller typ så länge i alla fall...

Näe, nu ska jag göra något annat... kanske!

pUSS

Sommar sommar sommar, tralalaaa lalaa lalaa...

Detta har varit en händelsefylld dag, inga jättesupermärkvärdiga saker men ändå!

För det första: Karin fyller år. Min underbara vän från fjärran by!

Jag vaknade och gick upp kring halv åtta, åt frukost och sen fick jag övningsköra till min körlektion... och sedan hem :) Fast innan jag och mor for hem stannade vi och handlade lite grejs på ICA, bland annat glass - som vi lite senare åt med lite varma hjortron.

Eftersom att det har varit helt fantastiskt väder idag begav vi oss, kring ett, till "PCM/Grönan" för att sola och bada. Mamma hade aldrig tidigare varit där och hon blev helt såld när hon tog sommarens första dopp i det härliga vattnet.



Nu ska vi snart tillhavsbadskyrkan på lite mys!

pUSS


RSS 2.0