Sverigetrip beginning soon!

Först ska jag åka med denna fantastiska kvinna till Byske där jag ska sova på...


... denne mans stuga (till höger!). Vi åker, tillsammans med...

... Denna fantastiska pojk vidare mot dalarna och... 

(Freyr ska också med man jag hade ingen bild på honom :( )

... ÅSN-PÅSN och firar midsommar! Hos henne stannar vi till på söndag. Sen drar jag och...


... Den här snyggingen vidare till honom i Södertälje! :D


... Kan alltså inte bli så mycket bättre än BÄST!

Puss, glad midsommar och allt!

Best of

















Saboterande ko?

Kan nog vara det gulligaste jag har sett idag! :'D

Sånt man gör ibland

HAHA! Såg så jädra skum och ond ut!
Ritade igår

med Alexandra

Baka många kaka, sen smaka.

Nu är det alltså sommar

Har badat idag. Det var kallt och lite plågsamt tills man var helt i. Simmade fyra vändor på "Räkstigen", blev ca 240 m... Lagon motion för dagem. Sen kände jag knappt mina armar såååå... Bestämde mig för att kliva upp.
Från förra sommaren
NEJMENSÅATTEEEE... LÄNGTAR! :D

Ett år har gått

"Så gamla vi är" tänkte jag redan under balen då vi såg alla uppklädda människor som gick på catwalken. På studenten blev det ännu mer verkligt. Det är nu alltså ett år och en dag sen jag tog studenten och så otroligt mycket har hänt på ett år!
När jag tog studenten trodde jag att mitt liv skulle forsätta i samma trygga gamla hjulspår som alltid men  saker och ting förändrades efter vägen. Till att börja med "flyttade" jag hemifrån, började studera på annan ort och bodde där så jag kom sällan hem. I och med min flytt fick jag en egen ordning och rytm som inte riktigt stämde överens med min gamla. Jag träffade en massa nya människor, från landets alla delar, som influerade mig på olika sätt. Jag svek, blev kär, blev sviken. Har lärt mig att hantera saker. Kommit längre ifrån. Lyssnat, pratat, förstått, oroat mig, varit en bra och en usel vän.
Många säger att ens första folkisår är speciellt - Sannerligen! Detta år är nog bland de sista jag kommer att glömma. Det har varit så mycket! Mestadels bra saker och jag hoppas också att det är dem jag kommer att minnas mest. De resterande "mindre roliga" sakerna jag har vart med om, tänker jag inte glömma utan dra lärdom av.
"Man lär så länge man lever"... och ju mer man lever desto mer lär man. Jag har minsann gjort mitt för dessa två treminer! I våras sa jag till mig själv att det fick lov att vara nog. Jag får inte känna något igen, det gör för ont och är bara dumt. Tiden gick och allt rullade på bra. Så kom sista veckan och världen vändes uppochned! Vad jag länge gått och tryckt undan för att inte vara möjligt eller tillåtet, blev plötsligt helt verkligt. (--> Hänvisar till mitt tidigare inlägg.)
Så nu börjar ett nytt liv och en ny tid. Det är sommar - möjligheternas årstid. Jag ska neråt landet om ungefär en vecka. Då först Dalarna/Avesta för att hälsa på min "ex"-rumskompis och pianist Åsa och sedan Stockholm/Södertälje för att hälsa på min "ex"-basist och nyblivne pojkvän (känns väldigt ovant att säga det än så länge!) Kalle. Jag längtar, är förväntansfull och glad. Livet har sina upp- och nergångar och jag har, på något vis, hittills alltid haft turen att sluta varje kapitel i mitt liv med något positivt.
Det jag har fått höra och gå på mest i år:
"Ett ständigt givande och tagande"
"Man måste våga för att vinna"
"Det man inte kan få, det tar man" (sjukt att citera "Vargen" från Bamse men... Inte i riktigt samma bemärkelse... haha!)
"Man lever bara en gång"
"Det som inte dödar, det härdar/ What doesn't kill you, makes you stronger"

En liten hyllning till jordgubbar!


på sistone

Under dagen gjordes ÅSSIT.
Balen
... Lätt de två snyggaste paren ;)
Sen for vi på Max och åt midda. Jag träffade Eskil! Han inte ens sett honom på HUR LÄNGE SOM HELST. Sen träffade jag Johan och Magnus också. Var helt hög på socialt umgänge efter det! :D
På kvällen drog Jonas med mig ut på en promenad i regnet. Funkade :) Gick runt halva Piteå typ, sen in till honom, fint :) Började prata en massa djupa saker som värderingar och allt möjligt. Längesen!
Sen följde han mig hem igen, haha! Stackarn fick cykla hem själv.
Idag tog mamma med mig till en jättehärlig italiensk tjej som heter Manuela. Tydligen en jättedukrig sångerska också. Hon har vart utbytesstudent i ca ett år nu men åker hem igen på fredag. Fick även träffa hennes kompis som tydligen är känd och allt möjligt. De åker samtidigt. Underbart med fina människor! :)

When you least expect it...

... kommer det till dig.
När man säger till sig själv att det inte går, att man inte får. Försöker inte ens. Då kommer det och är hur fantastiskt som helst.
Du är så fin.
haha..! <3

blev som såhäratteeee...

skulle vara duktig idag men jag orkar inte. Det har regnat i fyra dagar nu. KONSTANT. Orkar inte. NEJ, så de blev det kladdkakelunch i stället. Helt okej, kommer dock att må sjukt dåligt sen :D värt



... nu är jag spelsugen också så det blir nog inga duktigheter förän efter jag har spelat av mig heller.
Saknar Kalixfoket en massa!

Hittade en smårolig bild som anföll mig en gång


Puss

life!

Nu är det sommar igen. Fort gick året i kalix. Mycket har hänt. mycket. Har Varit ett underbart år. mycket lärorikt. Klassen är finast, helt klart. Underbara underbara alla ni! Mycket kärlek. Tack och förlåt. <3

RSS 2.0