Arabiska naaaatt...

Hej, såg Aladdin för ett tag sen :) Den är som så mysig! Ritade en fin bild i paint också... ÖHM... Det är tråkigt att jag är så dålig på siluetter bara... ><



Mjåhåhååda.

Igår kväll var jag som sagt med Tor, Ivar, Linus och Julia. Vi såg Prinsessan och Grodan, Lejonkungen och delar av Drag me to Hell (snabbspolat) SJUKT ROLIGT!
Som ni säkert förstår var klockan rätt mycket efter detta... Närmare tre... och mina påsar under ögonen var inte att leka med! Hade ju dock inte spelat trummor något mer annat än på jobbet så jag gick då till Djupviks som planerat och spelade en timma ungefär. Höll typ på att somna där jag satt och bra gick det väl inte diretkt, men spelade/övade gjorde jag iaf!
Sen for jag hem och sov. Halv elva hade jag ställt klockan på men när den ringde slog jag tydligen bara av den. Jag vaknade runt tio över ett istället. Faktiskt okej för en gång. Annars brukar jag alltid bli stressad och må illa om jag vaknar senare än 12, men det regnar ju ändå idag så då ere ju chiiill.

Mamma och jag ska mest troligt äta pizza till midda. Mumma!

pUSS

And that's how it's done

Nu har vi barn klarat första veckan på sommarjobbet, musik på stan. Kul har det väl varit, men det är ganska ineffektivt ibland... för det mesta... Kul när man spelar iaf :) I nuläget spelar jag trummor på fem låtar typ! Det är ändå ganska bra! ;D haha. Hoppas bara att det kommer att låta bättre till veckan än det gjorde idag på stan... Första låten hade jag ingen medhörning ALLS. Dessutom hade vi repat in låten samma dag så det var ju kanske inte jättelyckat för min del eftersom att jag SJÄLVKLART skulle förstöra hela låten. Slutade en refräng för tidigt och fick komma in igen... suck.

Jaja, det blir då iaf kul ikväll. Jag, Julia, Linus, Tor och Ivar ska ha film- och grillkväll :D Tror det blir en fin avslutning på dethär dygnet. Början av kommande dygn ska jag spendera i Djupvikskyrkan med mina kompisar Kagge, ride, crash, hihat, puka 1, puka 3 och virvel. De brukar vara riktigt trevliga med mig, låta vackert och sånt. Igår hade vi renodlad filmkväll och då var även Jonatan och Sofia med. Då såg vi Hot Rod som är så FRUKTANSVÄRT BRA! Vi såg även Family Guy i starwars karaktärer... Det var spännande ;D haha!

Nu ska jag väl börja bege mig och se vad denna kväll kan ha att erbjuda! :)

pUSS

Jag har min cykel!

Nu är den lagad och jag har cyklat på den både till och hem från skolan! Detta var också den sista "seriösa" skoldagen. Vi började 11.oo men ensemble där vi skulle komponera ihop delar av olika låtar till en låt... Men det fick inte bli ett medley. Det var iaf askul!
På lunchen var ES2B ensamma och vad gör vi då om inte sjunger sommarsånger (Y)
Efter vi hade ätiot gick vi ut i solen och kollade på ettorna som spelade brännboll. Sen fick vi vara med också. KULKUL!

2o i två började min trumlektion, den sista med Erik och den sista för denhär terminen :( MEN TILL HÖSTEN BLIR DET MASSA TRUMMOR! :D

Sedan kände jag mig glad och sugen på kladdkaka. Så kladdkaka vart det!

Nu väntar jag på att Jenny ska komma och hämta mig. Vi ska på Havsbadet och kolla på alla vackra människor som går bal-catwalken ;D

Igår var jag ute och cyklade efter att ha spelat trummor på Djupviks. Då cyklade jag till Räkstigen och tog kort på solnedgången <3



pUSS

Jag...

... hade en bra trumdag idag. Spöpkslagen ville nästan samarbeta! Då vet ni!



Skoljoggen i morron... Iförd hippiekläder. Blir nog bra (Y) Känner mig mer tagg just nu än mitt på dagen idag iaf.

Idag blev vi bjudna på lunch på Thai Garden av våran rektor!

pUSS

RSS 2.0