Don't get me wrong now...

... jag ser bara upp så sjukt mycket till människan!
-->
http://www.myspace.com/jonnalofgren

Hon är typ sjukast på jorden på trummor..!



Ikväll hade vi musikcafé med klassen. Eller, well... Dansbandsmusikcafé... Långt ord >< Hela dagen har vi spelat samma låtar för skolan där alla stackars elever har varit tvugna att dansa ;D haha! Är inte riktigt alla som gillar't, menmen, whattodowhattodo..? :)



Har just gjort slut på min STORA kopp med kaffe och min lilla punchrulle/dammsugare/filmrulle. Gott vare! :D

pUSS


Tonight, it will be a parteeey!

Tjaaa! Det var inte igår jag senast skrev nått :P Har väl egentligen inte haft särskilt fullt upp, men... Bara inte blivit av.

Vad är oddsen för att man ska råka ut för alla de möjliga förseningar när man egentligen har en tid att passa?
Idag skulle vi repa kl 12 och jag frågade mamma runt 11 om hon kunde skjutsa dit oss. Helt plötsligt ringde då en av hennes väninnor och pratade i typ en timma?! Sen for vi iväg för att hämta upp Lisa och Kajsa. På väg in till stan igen kom ett lok+29 vagnar + ett TILL lok och 11 vagnar som dessutom stannade och tog en fika i några minuter mitt på vägen -.-' Stackars Jocke hade stressat hem till sig efter att ha varit på LF. Han hade skyndat sig ut, och priset han fick betala för att vara i mycket god tid var att stå ute i snöäcklet!

Jaja! I slutändan tog vi oss iaf till upSweden och körde igenom de låtar vi ska spela in under påsklovet :) Sen, som vanligt, började vi fjanta runt och det slutade med att alla typ dog på soffan efter att ha skrikit, jagat myror, MATAT myror, sparkat på myror, lekt med myror, parat ihop myror... Vi har myror i våran replokal.Glömde jag säga det kanske..? Now you know.

Kl 4 blev jag avsläppt utanför Acusticum och hann precis se Braincübes episka framträdande i "musik direkt". Det ägde så hårt, men det tyckte tydligen inte domarna. Fuuuuuuu** them!



Ikväll blir det då fest iaf. En som jag egt inte känner fyller 18, men hon går i Karins klass och man fick tydligen ta med respektive på festen. Så ikväll är jag Karins pojkvän ;D haha!

pUSS

Soon... Everything will be revealed...

Precis så. Snart avslöjas ALLT! Om mindre än en timme sitter jag och alla estetare i Bio3an och kollar på våran musikal. Nu kommer vi att få höra alla fel vi gjorde >< alltid trevligt ju... xD haha! Jaja, Det är bara hoppas på att det är bra ;S


Bild: Piteå-tidningen

Kl 12 idag har vi matteprov och jag är SÅÅÅÅÅ taggad... INTE! Jag fattar typ ingenting alls ;S Måste typ vara världens mest störda barn eller nått för typ alla säger att matte B är en lätt kurs. IN MY ASS säger jag!

Nu ska jag iaf gör mig klar, hoppas på det bästa - både inför musikalen och matten - åsså... Ja... Sen så får vi väl se om jag överlever dagen -.-' haha!

p
USS

Nu halkar jag efter med bloggningen... Är inte så bra på dethär märker jag..!

Okej! Hur coolt låter det inte att jag har spelat trummor typ hela dagen? ;D
o8.4o: Jeffs trumlektion :D hehe!
o9.45: Inspelning på ljudtekniken
13.4o: Trumlektion
17.15: Rockgrupp :D:D


Det ÄGER! Nått mer som äger är att typ halva skolan var borta idag eftersom att vi blev massakerhotade igår xD haha! DET äger!
PT: http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/senaste_nytt/artikel.aspx?ArticleId=5244973

Sjukt korkad människa >< "Men det var ju på skoj"... Jah... Asså... just det står inte i denna artikel men det skrevs om senare >< asså..! Smart... INTE!

Jaja! Jag överlevde "massakern" iaf... OOOOH! Hur som helst (har redan sagt detta åt typ tusentals människor så det skadar väl knappast att skriva det här också?) Iaf... Det är INTE TRUE att massakera folk med gevär! Det är SÅ fegt! Ska det massakeras så ska det MASSAKERAS på riktigt - med motorsåg, yxa eller kniv! Annars är det BARA fegt och töntigt xD hahahahha! *För mycket skräckfilmer åt tjejen*

Eftersom att det var så många sjuka slutade det med att vi bara var fem pers på pedagogiskt ledarskap och vi fick därför sluta typ en h och 20 min tidigare! ;D
Istället för att fara hem som vanliga människor hade gjort, föreslog Kajsa att vi skulle gå och "hänga" ;D Och nu undrar ni kanske vad jag menar med detta..? Det är så att vi har fått smak för "pole-dancing". Det är INGET erotiskt med det! Så tro inte att jag tänker bli strippa nu! Det är bara ASIGT coolt när de lixom händer på dendär pinnen uppochner utan att typ ens hålla i sig?! Fattar inte... Iaf försökte vi med det uti samhällsskåpen. Dessvärre kom det förbi folk typ hela tiden och avbröt oss... Man vill som inte VISA när man tränar detta... innan man har blivit duktig alltså ;D haha!


Detta är grund"steget"... ;S




HELT GALET! Fler galna bilder finns på: http://poledance.se/?page=gallery&lang=sv

Sjukligt bra träning alltså... Tänk om man kunde se ut sådär! he...he...he...

pUSS

Idag är det min Lördag känns det som, åsså är det bara fredag ;D

Denhär dagen kommer att äga! Våran klass har ju på något galet sätt fått ledigt hela fredagar ända fram till sommarn! Vi har nämligen lyckats kompa ut våran första lektion tack vare musikalen och så har vi fått flytta på matten till Torsdagar istället :') Våran mattelärare är så snäll :D

Iaf, dagen börjar med System of a Down och bloggande. Känns mycket bra ;D Dessutom har jag gått upp i tid, kl är bara o7.25 nu :)

Typ runt 20 i nio ska jag och farmor sparka iväg mot Svensbyskolan för att kolla på Lilla vasaloppet :) Tänk att man vann det en gång i tiden, det är faktiskt ganska awesome (Använde just ordet jag typ hatar mest i hela världen >< haha)!

Bilderna är från förra årets vasalopp, från svensbyskolans hemsida :)


pUSS

Tre dagar sen jag skrev nått sist... "Det måste ske en förändring..."

"... Hur lång tid det än kommer att ta!"

Här i Piteå citerar vi "Hairspray" i vårt vardagsliv. De mest populära replikerna tycks vara;
"Inte här i Baltimore..." och "... Men du måste säga så, du är ju ****"
Just vid dessa tillfällena på dagen känner jag verkligen hur mycket jag älskar mitt liv! Internskämt byggde denna tjej.

LINUS ÄR ARG NÄR HAN SKA ÄTA! Det är inte ens synd om honom! Stakarn, han får mat..! Nej vet du vad?! "Kom så ska jag gå och steka lite fläsk åt dig!" HAHHAHA! Unge! Men söt är han då egt... Kolla bara, kan man annat än ÄLSKA barnet? x'D


Nej... Nu bär det snart av mot Älvsbyn. Vi ska kolla på en bil så... :)

BTW! Det är helg för mig nu ;D;D;D;D FETT NAJJS!

pUSS


Godkväll mina damer och herrar! Detta är vad morgondagen har att erbjuda:

Skickade detta till alla musikestetare med facebook. Ni som känner för det kan ju haka på!

"I morron invarderar vi skolan med 60-tal! Klä er i typ hairspraykläder eller nånting i stil med det (Vaddering behövs ej... Möjligen gurkor ;D). ROLIGAST OM ALLA ÄR PÅ!"

Igår kom Adam till mig och han mådde väl inte bäst ;S Sjuk och snorig så det sprängde i hans öron. KURERING påbörjades. Kokat vatten + Vademecum + Handduk... + musik (Y) Bra bihålerensare. Sen fick han dussintals med halstabletter... Eller några stycken iaf PLUS en vitlöksklyfta ;S heheh! (6)



Första lektionen i morron i pedagogiskt ledarskap... Är typ nevrvös. Speciellt eftersom att allt jag vet är att jag ska vara i "Freja" och bara KNAKSE andra våningen ;S huhu.... Wish me good luck!

pUSS

Ikväll skapas nya relationer och intryck...

... för Lisa kommer till mig om ca en timme :) Hon kommer att bli kompis med min hund och hon kommer förmodligen att få en liiiite annan bild av mig eftersom att mitt rum här hos pappa är städat till skillnad från det hos mamma (A)

Ja, det var väl det jag ville säga :) Förutom kanske att gårkvällen var mycket trevlig! :) Tyvärr kunde inte Hanna komma, men det gick bra ändå. Vi var nog ändå för knäppa för henne ;S Eller nått... Kul var det iaf och Alex är en galning, värre än Bamse!



HAHAHAHHAHA x'D ROOOOLIGT! Förutom slutet :'( Stackars Bamse...

pUSS

Jag hatar godis. Det borde sluta säljas. Dumma godis.

Sitter här och har just ätit godis. Som synes på rubriken. VEM uppfann ens denna obehagliga drog? Död åt idéen med socker- och färgämnesproppade små bitar! xD

Tänk om man bara åt frukt istället... =) Ska försöka... Nej... för ikväll ska jag umgås med folk - tjejkväll. Och då är nog godis oundvikligt, men resten av lovet... :D Så länge jag inte blir bjuden på godis alltså... hmmm....

Nu ska jag nog gå och börja packa. Eller duscha, ELLER borsta tänderna innan alla trillar ut... Nedrans godis... Äcklis!
OKEJ! Allt godis för mig ska i fortsättningen heta "äcklis" :D Kanske hjälper..? Tror inte det >< Det hjälper nog bara till att få Lisa ännu mer galen på mig xD hahaha!
För ett litet tag sen (månad...) sa jag att jag ville ha "något äckligt" så fort jag ville äta nått onyttigt... :D hehe! Inte för att det hjälpte mig att inte vilja ha saker, men det var kul med Lisas irriterade reaktion xD hahaha!

Dagens ord: "Äcklis".


pUSS

Vissa saker borde man kanske inte få veta ens..?

Bra dag. Var en stund med Sofia och Alex. Såg lite Sex and the City. For med mamma på "Willy:s". Åt midda.
Bra kväll. For på Nodo med Alex (Y)

I morron kommer jag att vänta. oroa mig (för att jag är störd, paranoid, egoitisk, snål, ful...)
man ska aldig vara för säker på något. aldrig ta något förgivet. jag vill också kunna...

Sen blir det nog en kul kväll i alla fall.
Karin, Helena, Hanna, Alex (Jenny...?) Vi kommer att infinna oss i Hemmingsmark och trevlas.

Sen blir det Svensbyskogen för min del. 

pUSS


... shhh.


Håll alla tummar ni har... Då blir jag glad :D

Som sagt långa rubriker is the shit!
Ska snart gå och sova... Ville bara visa att jag jag har skickat in en "Feriearbete-ansökan". Så you'd better hold your thumbs for me. Jag är ju född sent på året i alla fall... Så med mycket hjälp from above kanske jag lyckas få mig något trevligt :D



pUSS

Dagen som var idag och inte nu... för den har jag knappt hunnit vara med om... :)

OKEY! Nu kör vi på långa rubriker här i fortsättningen! ;D Jag som hade för mig att 20 tecken var maxantal för rubriker... Perfekt ifall man av någon anledning skulle vilja döpa (som det inte heter) ett inlägg till "Nationalencyklopedin" (Y) Men vem räknar...  OKEJ! HEJ! JAG ÄR TRÖTT OCH FLUMMIG TJEJ SOM BORDE SOVA... NU! Men det tänker jag inte gör än... ;D

Okej... (börjar allt med okej... men OKEJ..!) NEJ NU BRA! GAH! Okej... SKOJA! ;D

Riiight...
Bara för att jag är en så cool bloggare och känd också... (har ju MINST en beökare om dagen ;D) Så tänkte jag lägga upp en liten grej;

Sofia om The Body Of Death Of The Man With The Body Of Death:

1. du borde ha sånt där coolt hår oftare :D!!!!
2. det är FRUKTANSVÄRT awesome att skrivit pianostycken ;)
3. vill du följa och bada på onsdag ^^?? PLZ!!



Okej Sofia... SKREV "OKEJ" IGEN! Hur som helst...

1. Ska tänka på det ;D Kanske blir framöver!
2. tackartackar ;D Önska bara att någon kunde spela det så jag får höra hur det låter på riktigt...
3. Nej tyvärr så kan jag inte det ;(


SÅ COOL ÄR JAG! - Clarry; "Det kan jag säga..!"

HUR SOM HELST!... Jag tror inte att det var något med viktigt jag hade tänkt... Well, jag sov hos Adam i natt :) eller asså i går... Söndag till måndag. Vi somnade typ halv elva... I Isacs säng :( stackarn, fick sova på soffan hela natten xD hahahha!

pUSS


RSS 2.0