I could write all night long

Det är verkligen så det känns... Men det borde jag VERKLIGEN INTE GÖRA eftersom att jag ska upp och sjunga på stan i morron... Då måste man ju se fräsh ut. RACKARNS! Det var ju redan för sent (haha!) Nej, men jag ska försöka att göra en ängel av apan typ :P Varför säger man så? Apor är ju söta! :O

Jaja... Jag borde göra mig klar för att sova då :P Ska väl lyssna på lite musik i min iPod som jag lyckats fixa till ;D eller... jag har nästan lyckats fixa den iaf ;S haha! Jag måste typ höra av mig till Fredrik Lundman (eftersom han står som adiministratör till den) om jag vill ha hjälp med att ta bort musik från den... Och jag vet inte hur vida han vill höra av mig xD hahahahah! Öhm... Men jag kan iaf stoppa in musik på den :D I typ 10 GB till... Men det lär ta ett tag att fylla upp allt det... Tror jag... Men man ska aldrig säga aldrig! ;D Sitter just nu och lyssnar på Dio - Rock n' roll children. NEJNU ska jag sova ;P




p
USS


This is my kid!!

Så söt! Så duktig!!! <3 Gaah! Anyway! He's my son!

http://www.youtube.com/watch?v=3ulJHxxGiWg

Tyvärr kunde man inte lägga upp själva videklippet men kolla! :'D Det är värt det! <3

pUSS

Violent Pornography

ÄLSKA LÅTEN! <3<3 :'D ÄLSKA SYSTEM OF A DOWN! <3<3 :'D

Förlåt för att jag typ går i dina fotspår Lisa, men jag kan inte hjälpa det! Detta band är så fantastiskt underbart att man får gåshud ALL THE TIME! HELT fuckade texter snygga omväxlingar stämmor och trummgrejer, galet, eget och unikt! ALLT är bara så operfekt vilket gör det HELT perfekt. Det finns bara två vägar att gå när du kommer till att lyssna på S.O.A.D; Antingen ÄLSKAR du dem eller så HATAR du dem. Det FINNS INGET mellanting. Men jag råkar vara en av de lyckligt lottade människorna som ÄLSKAR dem!! <3 :'D


HAN ÄR DUUUKTIG!! Och gode snygg också ;D

great. NU VILL JAG SPELA TRUMMOR!

Idag har jag iaf julpyntat mitt rum hos pappa :) Det blev gode mysigt :D



I morron blir de då att sjunga på stan med lucia ;P Det blir nog roligt att skämma ut sig lite ;P

pUSS

Left alone in Piteå

Så blir min helg... typ...;P Iofs ska jag till Svensbyn så jag blir ju typ ändå ensam men ändå... Adam far på Deep Purple och alla andra far på Paramore... >< Jääh!


Jag har förresten fått spotify nu :) Tack Linnéa! Men eftersom detta är jorden och det verkliga livet - Med något gott kommer alltid något ont - även i detta fall. Mamma ringde igår, medan vi höll på att repa med bandet, och lät skärrad... >< "LINNÉA, när du kommer hem får du inte starta datorn för det kom upp en ruta där det stod 'WARNING! ALARM! VIRUS!' Så du får INTE starta datorn."
Jag typ F*N! (Jag har en massa bilder på datorn som jag ännu inte hunnit föra över på en cd) Närmare bestämt - alla November-bilder finns på den datorn. Om den skulle radera det skulle jag inte vara en glad Linnéa anymore. Så nu HAR jag spotify MEN jag kan inte använda det. KORV säger vi om det.
Jaja, nu ska jag återgå till mina plikter. Bara 45 minuter matte kvar nu och sen - HELG!


pUSS

Burn with me

Ikväll ska jag äntligen på KONSERT! :D Senast jag var på en måste ha varit PDOL... det är ju som ett bra tag sen >< Det är i alla fall ett gäng ungdomar från musikhögskolan som har dragit ihop till en konsert där de ska spela KISS låtar ;D Jag tror attd et blir riktigt kul :D Hoppas att publiken kommer att vara galen! Jag vill mosha! :'D (eller hur det då stavas ;P)



Ha en trevlig kväll :)

pUSS

Almost a year

Nästan ett år sen jag skrev mitt första blogginlägg... Eller... det är väl typ en månad kvar tills dess men, ändå ;P
Jag har just suttit och kollat igenom en massa gamla inlägg :) Gode kul ändå :D

Nu ska jag låtsas vara duktig och skriva klart min  n o v e l l a n a l y s,  analnovellys >< Önska mig lycka till.

Jag vill typ tatuera mig såhär:


pUSS

Luciarep om mindre än en timme ;S

...och i morron ska novellananlysen vara inne också. Dethär kommer inte att funka. Suck. dessuom missar jag dansen i morronkväll. och missar jag inte dansen så kommer jag att missa en, säkerligen, jättebra konsert. Varför är det alltid så?

Igår gick jag ju iaf på stan med Madde och vi hade det trevligt :) Senföljde jag hem med henne och gjorde mig klar för klassfesten.


Klassfesten då! Jag var hippie ;P Inte fagert menmen. Tyvärr var det många som saknades på festen. Eller det kändes som att det var många iaf. Det var magda, viktor och Linus. Sofia kom senare än vi andra också så det var lite tomt till en början :( Sen åt vi och hade catwalk och det var ju roligt, sen vart det dans ett tag, gruppfoto...
Av någon anledning känns det som att vi hade roliagre förra året dock... :/ Det är jättetråkigt att känna så. Men det är väl som... (Jag vet inte om det var Jeff eller Nils) sa; "Vi har förlorat vår ungdomliga gnista och blivit tråkiga tvåor." Eller hur det då var, men något i den stilen. ;P


Fast nog hade vi kul ändå :)

Jag kommer inte att få vara med Adam, alltså vara med Adam på jättelänge nu. Vi har inte varit med varann sen förra helgen och nu till helgen ska han till Dalarna och se Deep Purple... fusk. :P

pUSS

Rolig dag väntar :)

Hejhej! Idag ska jag fara med min kusin Madelene till stan. Vi ska typ sitta och prata och ha trevligt ett tag. :) Kanske kolla på nå fina kläder eller nått också, who knows. Kul lär det då bli. Hon har så himla mycket att berätta och jag är en god lyssnare xD haha!

Ikväll blir det då klassfest! Så himla roligt alltså! Våran klass är så busig, detta blir våran andra klassfest och vi har både på vår förra - och på denna klassfest - haft 20, hemliga, olika teman som vi ska klä ut oss till :D Det blir så spännande att se vad alla är! :'D Jag ska vara..! Nej, det får ni veta i morron eller nån annan dag ;P Haha! Hoppas att det blir många bilder ikväll i alla fall :D Jag har haft lite bildtorka på sistone måste jag erkänna :/ Men det kanske bara är jag som är ledsen för det? ;D

Igår spenderades kvällen med 5 underbara tjejer; Karin, Hanna, Helena, Sofia och Alexandra :D Vi såg "New moon" och efter det gick vi på nodo och trevlades. Tyvärr for Helena hem direkt efter filmen så hon fick inte vara med och trevlas :( Sen droppade folket av eftersom och Alex, Karin och jag fick sjuts med Hanna. Nu vart det många namn här ;P Vi fick iaf skjuks hem till Alex och där trevlades Karin, hon och jag ett tag. Dock somnade jag efter några timmars skratt och låg humor. Sen kom Karins pappa och jag fick skjuts hem med dem.
         Lång men rolig kväll som slutade i min säng runt 02.30. ;D

Vill folket kanske ha en liten filmredogörelse då?
Filmen "New moon" var en riktigt sevärd film och man känner igen sig i rollerna från den förra, det är alltså ingen som har förändrats väldigt mycket. FÖRUTOM JACOB! Jag blir så arg! Han var så söt i början av filmen, med sitt långa, fina, svarta hår. ÅSSÅ KLIPPER HAN AV DET?! VAD är det för sätt?! x'D Jah. Nejmen förutom detta var filmen halt klart sevärd ;)



Nu ska jag göra mig klar för stan :)

pUSS

God morgon!

Idag fick jag en sovmorron på riktigt! Vi börjar inte förän halv elva och pappa ska vara i stan kl 10 så det är ju underbart ;) (Han skjutsar mig alltså ;P)

Dagen: Matte, Lunch, Svenska,..

Sjukt bra! Kort dag och allt ;D

pUSS

Youtube kan verkligen chockera



Adam skickade denna länka till mig. Jag kollade och häpnade över youtubes stora makt... something...

Gonatt. :)

pUSS

Som sagt...

pt suger.

Nu ska jag försöka fatta lite hur man ska göra på våra novllanalys ><


Onsdagar är fruktansvärt sega. Bara så ni vet ;P Speciellt då man kommer för att repa och det är inställt, sen kör, mentor, lunch, abetsmiljö OCH idrott. Trött blir man då. Dessutom cp:ar sig mitt knä! :O Det är nått jättekonstigt med det och det hände efter idrotten. Det känns typ som om det är svullet I knät ;S Knäppt. Jag vet inte vad det är ;S Det är som styvt precis på leden och jag kan verkligen inte komma på att jag har gjort något ovanligt eller dåligt för knät ;S Jaja, det går över :)



På fredag ska jag på bio med Karin, Helena, Hanna och Alex mest troligt :D Tihi! Så roligt det blir! Vi ska se New moon ;D

pUSS

Jag är så avundsjuk...

... på min snygg-jävvla kusin! Dels är hon egen, snygg stil, över 18! Hon har varit au-pair i USA i ett år, blivit utslängd i fucking Österrike, drygt två timmar utanför Wien och klarat sig helt själv tillbaka till Sverige. Hon har tatuerat sig och hon tänker göra ännu fler tatueringar, hon är trevlig, rolig och bra med barn och bara allmänt helt sjukt olik mig! Jag fattar inte att vi är kusiner ens! Jag vill vara henne! She's probably my second female idol! ;P



I morron ska jag intervjuas för lucia vilket betyder att mitt groteska anlete ska synas ännu en gång i fucking piteå-tidningen. H*lvete i en säck, så bajsdåligt. (Jag verkar iaf ha lärt mig några av de hundra svenskaorden vi hade i torsdags, yay!)

Igår kom Adam hit, vilket betyder att Linnéa Enberg blir knäpp i skallen och lycklig >< Tydligen blir mina djur symmetriska då också...(eller hur man då ska uttrycka det), för såhär hittade jag hund (Charlie) och katt-1 (Muffe) i hallen igår, det såg så kul ut! Sötdjur på dem!



pUSS

Broarna i Madison

Jag såg just en så bra film! Jag har ÄNTLIGEN hittat en gråtfilm igen! :') Hoppas bara att den finns att hyra! "Broarna i Madison" heter den, den gick nyss (22.00-00.10) på ettan.



Meryl Streep! Behöver jag säga annat än att jag älskar henne?! Hon är så underbart bra skådespelerska! Hon fångar en direkt, sprider känslor och agerar som om sakerna faktiskt hände henne i hennes riktiga liv... Nej jag finner inga ord för hur bäst hon är! She's my idol! Utstrålningen... ALLT! Åsså är hon så eget vacker, inte idealvacker utan verkligen speciellt, unikt! GAH! Nu ska jag sluta skriva sönder henne och gå och lägga mig.

just gotta...

MERYL STREEP! <3

pUSS

Kändis, eller nått (eller NOT)

Nyss ringde en snubbe från PT och frågade om de kunde göra ett repotage på måndag om luciatjafset. Bajs. Typ.

I've got a feeling that tonight's gonna be a bo-ring night...

... Om nu inte Adam kommer och räddar mig vill säga :) <3

Idag har det varit lättare att leva men jag har betett mig väldigt konstigt x'D Men då är det som det ska vara iofs. Det ligger nog en förbannelse över fredagar tror jag! För i slutet VARJE lunch på fredagar blir jag och Lisa HELT KNÄPPA och typ hoppar omkring, piper, "fuckar" åt varann, och är allmänt störda bara! JAG FÖRSTÅR INTE VAD SOM HÄNDER MED OSS! x'D Jah, det är väl antagligen inget allvarligt iaf eftersom det, oftast, går över en bit in på lektionen eller när den har slutat.

När jag kom hem satte jag mig vid datorn. När jag öppnade internet hände detta:

Fjorton internetfönster öppnas! Jag typ... jaha!? Kneppt!
Jo! Jag tänkte bara dela med mig av detta också, apropå datorproblem: Igår skulle jag logga in på MSN men den ville inte det, utan jag skulle bli tvungen att ladda ner en ny version av det. Så jag tryckte på "OK" (eller vad det då stod) och en stund senare kom det upp en ruta där det stod att man behövde typ 896 mb internminne (eller nått sånt) och 13 GB hårddisk!! Lite jävla mycket är väl det för att installera MSN?! Så nu kan jag inte länge vara på MSN, det sög ju ganska hårt!

Ikväll ska jag till pappa. Det blir lite spännande att se hur mycket snö det har hunnit komma "inåt landet" eller vad man då ska säga ;P Typ 1,5 mil inåt i alla fall :)

pUSS

Kyla

Vissa dagar känner man verkligen att man kunde klarat sig utan.
Idag var en sån dag.

I morse började vi sent, halv elva, så jag kände att jag skulle avra duktig och gå till skolan :P Jag har typ som policy att jag ska gå ÅTMINSTONE en väg, och det är skönast att gå på morgonen eftersom det blir så vansinnigt kallt på eftermiddagen och kvällen.
Innan jag for hemifrån fick jag ett sms:
"Men inte visste jag att du var luciakandidat, så himla kul :D"
Fan. Bilderna har kommit i tidningen.

Jag gick i alla fall iväg till skolan där det såklart var fullt med folk och det verkade som att typ alla hade läst tidningen. Jag gick i alla fall raka vägen fram till Kajsa, som precis hade läst ut sista sidan i tidningen, och ryckte den ur hennes händer. Sen knövlade jag in den i mitt skåp. Alla kanske ändå inte hann se den förskräckliga bilden. Jag fattar inte vad folket på PT tänker med. De tar det fulaste motivet i hela vida världen, fotar det och av typ 10 bilder (varav kanske åtminstone en är acceptabel), väljer de den absolut groteskaste bilden där motivet ser ut som ett fett jävla fult as.


Today happened to be the death-day of Linnéa. She'll return tomorrow.

På eftermiddan repade vi, fast där var stämningen (haha) inte så hög heller. Men det löste sig.

pUSS


Vad...

hände.

Black and white

Rubriken har inte med maträtten med samma namn att göra, utan med dagens innehåll :P Vi har repat inför musikalen HELA dagen, från 8.10 till 16.20 >< TRÖTT I HUVVET!

Jag och Lisa gick då iaf hem från skolan. Det är så skönt ute nu ändå så :) Självklart for vi förbi ica och köpte onyttigt som jag nu har ätit av >< Fy på jag!
Just nu sitter jag och spelar gitarr :)

Ikväll, efter sju, ska jag fara på dans :D Oj vad jag längtar! :D tihihhi! Dans for life!
I denna dansgrupp går också Helena och Sofia vilket gör det extra kul :'D <3


pUSS

monsters inside - snow outside

Jag är så glad :D 

Igår blev jag och mamma bjudna på jättegod midda hos Adam. Sen vart det bestämt att jag skulle få sova över där också :) Så jag både somnade och vaknade vid min pojkes sida :') <3 underbart!

Vi tände nån rolig lykta som flyger iväg och är fin :)

På morgonen vaknade jag dock tidigt och försökte somna om, men det gick inte så jättebra, hamnade väl på min höjd i någon typ av dvala >< Så från 8 till 11 låg jag och försökte somna om. Typ fem i 11 viskade jag;
"Adam! Sover du?"
han typ;
"..Moäääh..." *trött*
jag;
"Kan vi inte gå upp eller nått?! Jag orkar inte sova längre!"
*suck*, åsså vände han typ på sig xD
Då kom Adams mamma in, som en räddande ängel och sa att det var frukost, så jag snodde Adams mjukisbyxor och gick upp för att äta xD haha!
Very exciting reading for you! x'D

På eftermiddan blev jag hämtad av mamma åsså for vi till mormor och morfar och sa grattis åt han på farsdan'. Dessutom blev vi ihjälproppade med fika där, som vanligt ><

Kl 5 skjutsade mamma mig till musikhögskolan eftersom att vi skulle träna för första gången med luciatåget :D Det vå SÅ MYCKET över förväntan! Så himla roligt det var!! :D:D Vi sjöng bara gamla låtar man redan kunde och just därför lät det ju så bra ;D Dessutom var alla jätteglada och engagerade! Gu så kul vi kommer att ha det känner jag :D

Efter detta gick jag till Lisa för att stämma hennes gitarr och visa upp det jag kommit på till en ny låt. Den låter lite som en blandning av S.O.A.D, Metallica och Deep Purple xD haha! Konstig blandning men ändå ;D När jag hade spelat upp min nya sak för henne började vi kolla på en av hennes låtar, "Monsters inside". Den är så sjuuuuukt bra! Och den kommer att bli vansinnigt mäktig! :'D Gah!

I morron ska vi repa inför musikalen (första genrepet) hela dagen :D = TRUMMOR HELA DAGEN :'D

En ytterligare bidragande orsak till att jag är så glad; Det är snö ute! :D

tog en massa bilder i förrgår då snön kom :)

pUSS

So tired

Jag vill typ bara gå å sova eller... göra något kul just nu. :P
Jag har just läst lite i "Män som hatar kvinnor", har förövrigt redovisning på den i morron MEN jag har bara tre kapitel kvar, så om jag skummar lite borde jag hinna, vilket vore AWESOME! :D Jag har aldrig någonsin, vad jag kan minnas, läst ut en bok till en redovisning xD haha!
 
Idag repade vi inför musikalen och jag blir typ bara sämre och sämre på trummor... >< typ otajt, sackar, klarar inte synkoperna, missar slag osv. Jag hoppas att det bara är en lite svacka och att jag kommer att ta igen det med stormsteg senare.. Jag VILL INTE förstöra musikalen lixom... ;S

Kl 15.30 befann jag och 8 andra flickor oss på Piteå-Tidningen och blev fotade för Lucia. Dessvärre har mitt smink smitit och är numera spårlöst försvunnet, så jag såg hemsk ut och snart kommer varenda kotte i hela piteå att se min fula nuna glo på dem så fort de öppnar tidningen. DIE! tycker vi om det :) Vi fick inte ens se på bilderna de tog så man kommer väl antagligen att se ut som ett annat freak... som vanligt -.-' Nej, jag är inte gjord för att finnas med på bilder av något slag, och det står jag fast vid!



I helgen tror jag att jag ska på kalas hos Natta. Vi får se hur det löser sig med skjuts, men förhoppningsvis blir det bra ;)

pUSS!

Friends!

Hejsan svejsan, nuu ere måndag igen... ifall att någon skulle vara unaware of that? ;P Jag har börjat prata ALLDELES för mycket svengelska för någons bästa! Linnéa is tha fjårrizzzz x'D

nu bra.

Idag har jag varit på PT och fått infon om lucia... Jag har två timmars marginal mellan lussandet i piteå stadskyrka och spelningen i Arvidsjaur! JÄÄÄÄ! This december will kill me.



Nu ska jag inte klaga nå mer idag. Jag tror att jag ska spela lite sims och se om fusket "maxmotives" vill funka för mig ;S höhö! I hope! Sen blire väl kanske att läsa lite mer. Jag har ca åtta kapitel kvar i min bok. Dock har jag nog aldrig förr hunnit så långt i en "skolbok" förut... Så det är ju ett framsteg ;D

Puss!

Party! [Pardey!]

I morron... IDAG är det skolajkmn (min katt skrev de överflödiga bokstäverna!!) hahahah! <3 Dagen börjar med dans och sen har vi ENGELSKA med allas vår Gunhild ;D

Det har varit en UNDERBAR helg! :D Tack till alla som kom på både Nils och Sarahs fest! hahah! Vilken partypingla jag är ;D Fest två kvällar i rad! haha! :D Men det är väl så lov ska vara, i guess. Fett kul har det iaf varit!


In tha kök


HAHHAAAAAAAAAAA!


Alex och "Miss Foster"

I've got a confession! Fast egt är det väl inte much of a confession, men det är jättekonstigt stört kul xD På Sarahs fest var det först lite dött, men sen kom det en massa folk och vi hade jättekul allihop, verkade det som iaf ;P Sen fanns det en pojke där med blått hår (typ barnens hus-spray) och ungefär likadan sminkning som mig (blåögon, blåmärken...) Öhm... Vi pratade och sen vill han ha mitt nummer... För att inte göra han typ ledsen (eller nått) gav jag det till honom. Han vär ändå full så jag tänkte att han antagligen skulle ha glömt mig till idag... MEN jag har fått sms av honom idag... Linnéa är vittne xD hahah! GAWD! Innan han for satte han sig på huk bredvid mig och sa; "Asså, du hade ingen pojkvän va?"
Jag bara; "Jo! Det har jag."
Han; "Ja...ha... Okej, för jag hade annars tänkt kyssa dig"

LIXOM!! WTF?! x'D

Jag vill bara säga detta då till dig Adam; Du är den finaste pojken jag har träffat, och du är allt jag kan önska mig - allt jag vill ha. Jag älskar dig! <3 Våga inte tro något annat!


Lisa - the Demon, fixar Patrik - Sweeney Todd


En av Sarahs många lovley tattooooos


Linnéa är duktig på att rita!!

Puss!!

RSS 2.0