The Body Of Death Of The Man With The Body Of Death

HAHAHA! Ååh <3 Älskar konstiga band! Mr Bungle, Pinkly Smooth... <3 Okej... typ dem jag känner till, BUT I LOVE them. Soad kan också få ingå i den "Konstiga kategorin"... :)

Idag ska jag lyssna på Adam, Hannes, Josh och Nasco när de repar :) Blir nog trevligt :D Jag gillar att umgås med pojkar!

Sen ska jag förlja hem med Adam, blir väl lite myskväll antar jag :) <3 I förrgår var det 1 år och 10 månaders-dag! Så sjukt fort tiden går ibland! <3

Okej... Busade som vanlig med mina naglar; Here it comes!



Plus ny bakgrundbild! Rosorna jag fick av Alex efter musikalen :')


Här kommer också några frisyrer som jag planerade att använda på
musikalen. Blev alla förutom den med tre st "rullar" :)

                   
                                                
                   


Okej... snart slut på bildvisningen xP LUGN!
Ska bara visa att jag var så himla kreativ åt det musikaliska hållet igår. Skrev ett litet stycke :D Inte komplicerat... Men lite coolt att säga att man har skrivit ett pianostycke ;D ERKÄNN!


pUSS

You can't stop the beat!

Låtarna susar omkring i skallen på mig och jag önskar så mycket att vi hade fler föreställningar framför oss, men icke. Jag skulle så gärna vilja göra en ännu bättre show med RÄTT tempon på låtarna -.-' Har just lyssnat på de låtar som mamma filmade igår på SISTA FÖRESTÄLLNINGEN och de går typ dubbelt så fort som de ska. Stackars sångare xD Inte lätt med en störd trummis som vill spela allt i 230 bpm och hoppar över vissa 16-delar >< ojoj... Jaja, alla som såg musikalen verkade då tycka att det var riktigt bra :)

JAG VILL FORTSÄTTA :'''C Det är allvarligt en av de roligaste sakerna jag har gjort i mitt liv <3



I morse fick jag sms från Telia (hatar att få sms från dem... Det är antingen påminnelser att betala in, reklam eller så är det saker man redan vet)... Hur som helst så stod det att mina fria sms är slut nu... skulle ha fyllt på igårkväll men jag var ju lite busy så att säga. Så nu ska jag väl försöka pallra mig iväg till konsum för att köpa ett refill. Kan inte leva utan gratis sms xD haha! Jag är ju störd...

pUSS

Kladdkaka + Loka

Today must be my fattyday!

Nu ska jag inte bli en tragisk fjortisbloggare som skrivet ALLT de äter men iaf... Jag har köpt godis idag och nu äter jag kladdkaka... Men jag skyller på att det är kallt ute och man behöver energin (Y) Då känns det bättre xD Dessutom är MIN kladdkaka inte HELT jätteonyttig (A)

Recepy;

- 1 ägg
- knappt 1,5 dl strösocker
- Drygt 2 msk Cacao
- en LIIIIIIIIITEN klick med smör (typ en msk...)


Micro 2 min, KLAR!


Tihi :D

Idag hade vi GENREP med publik för musikalen :D HAHA! Omg så kul det var och det gick tillochmed ganska bra. Inte jättebra eftersom jag gjorde fel typ tusen gånger på alla låtar, men det var så små fel att jag inte tror att någon i publiken märkte så mycket xP haha! I morron ska jag dock ÄGA! *HOST*...! Men... typ ;D

Några söta bilder från dagen!


Sen fick jag VÄRLDENS varckraste bild av Sarah x') Den ska jag ta fram när jag saknar henne under hennes fem veckor långa vistelse i Thailand


pUSS

Double Nature

Tjåå! Sitter och lyssnar på Mustasch - Double Nature, för tillfället :P Jag och Lisa åkte buss hem från Luleå för ett tag sen :)
Det var en rättså trevlig fest igår. Det var bara lite för ofulla människor xD haha! De vågade eller orkade inte komma upp och dansa... Eller... tja, somliga var för ofulla och andra var FÖR fulla. Nämner inga namn. Men vi vart iaf några på dansgolvet (Y) :D



Fler b-ilder togs under kvällens gång. Men alla får inte visas, tydligen ;D 

Ikweell blir det gospelkör och sen ska jag antagligen med Frida till Christinaskolan och fixa lite bus! ;D tihi! Tror det blir bra!

I morron blir det en LÅÅÅNG dag. Vi börjar kl 8.1o med vanliga lektioner. Kl 13.oo ska vi börja med musikalrep och kör det resten av dagen fram till kl 19.oo! 8.1o - 19.oo TjoW! Sen är vi alla trötta barn xP Men jag tror ändå att det blir sjukt kul! DET ÄR FÖRFASEN BARA 3 DAGAR KVAR TILL MUSIKALPREMIÄREN :'D

Jaja... Nu ska jag väl gå och öva lite drums ;P Måste ju vara i form till i morron xP haha!

pUSS

Vilken underB-ar dag :D

Vaknade kl 9.5o i morse och solen sken så jag bestämde mig för att fara ut och gå lite! Dock gick jag vara till konsum och köpte lite grejer som mamma sa att jag skulle köpa ;P Sen har jag spelat igenom musikalen och det gick ändå relativt bra... så nu är jag ASTAGGAD till på måndag :D ÅÅH!

Ja... nu ska jag och mamma gå iväg och handla... IGEN xD Fast på ICA denna gång ><

Ikväll ska jag på fest hos Sarah. Alla ska vara utklädda till något som börjar på bokstaven "B". Det är alltsp en B-fest ;D haha!

pUSS


Förlåt - och tack

Förlåt för att jag är så krävande hela tiden och tack för att ni alla orkar med mig.

I morron ska det bli en bättre dag. Då ska jag klara av musikalen. I morron ska jag inte spela fel. I morron ska ALLT sitta.



Köpte nya trumstockar idag... Fast jag har inte betalat dem än ;P Lelle är för snäll alltså. Men jag hade tänkt gå dit i morron iaf så jag får det bortgjort!


Går- och morgondagen

Igår var det utbildningsmässa på Nolia och typ hela världen var där ><



Jag och Sofia gjorde egna "knappar"/pins.. eller vad det då heter och sen målade vi på Kaftanen som skulle ges till Tomas DiLeva :P Den vart ju fin typ. Förutom detta plockade jag på mig ohälsosamt mycket godis.

Sen rockade jag och Frida (mest Frida) Christinaskolans laptop med Cubase. Jag fattar inget fortfarande, utan gör bara som jag bli tillsagd... Iaf kommer detta att bli skitbra.. eller dåligt... >< Men kul lär det väl ändå bli och det är ju huvudsaken.



I morron ska vi repa musikal HELA jädra dagen. Hoppas verkligen att jag är på humör då eftersom passet är mellan 08.00-16.00 (Y)

pUSS

Helvetttttttte.

Kan jag inte åtminstone börja med att förstöra mitt eget liv innan jag ger mig på andras?

Vilken helg...

... och den är inte slut än!

Fredag 13.50 begav Lisa, Jocke och jag oss med buss mot Överkalix i ovisshet om vi skulle byta buss i luleå eller inte :P Men det löste sig iaf och vi böt buss... Kul att veta ens ><

När vi kom fram satt vi och knäppade oss på busstationen tills Linnéa, Kajsa och Sarah kom in... Fast vi var nog lite knäppa då med, men sen kom Robert (Wild Cats) och då skärpte vi oss... nästan ;D Sen visade han vägen till replokalen som vi skulle sova i och vi fick lämna våra grejer där. SJUKT FINT STÄLLE, UNDERBARA TRUMMOR! :'D

Spelningen på kvällen var jättekul och vi körde Sarahs nya låt "12". Sen var det typ massor med folk som sa att vi typ var bra och så :D haha! Ååh det är så kul att höra sånt x)
När alla band hade spelat vill jag jamma... Så jag satte mig vid trumsetet på scenen och började slå lite och då kom det folk :D Så jag fick mig ett litet jammmmmm (Y)

"Hemma" i replokalen hittade jag och Kajsa vår stora kärlek. Ett JÄTTEFINT trumset <3 Det var hur underbart ljud som helst på det och dubbelpedalen var så SJUKT skön! Den gjorde BARA som man ville :'D Så nu funderar vi typ nästa halvseriöst på att flytta dit xD haha! Nejmen jag skulle typ kunna göra det!  ÖVERKALIX <3

Jag har blivit dålig på att ta bilder... Har inte tagit några alls på typ... nån vecka!

På morgonen vaknade vi runt 9 och åt frukost som de extremt omtänksamma och snälla överkalixarna hade köpt åt oss! Öhm... jag och Kajsa skulle då koka vatten i en kaffebryggare... DET var ett äventyr för sig x'D

Bussen avgick från busstation i Övekalix kl 11.00 så Jocke, Lisa och jag gick dit i det vackra, soliga vädret <3

När vi kom fram till Luleå gick vi till Kulturens hus för att lyssna på "Braincübe" som idag hade sin första spelning någonsin (på lördagsrock). DE VAR EPISKA!
Efter dem kom det dock ett band som har mosat min hjärna >< Det kanske ni också märker på det jag skriver.

Uhm. Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag och mamma fara och äta skräpmat (Y)
Sen ikväll ska jag nog vara med Adam. Om han har tid för mig vill säga ;P

pUSS

I call it tired Monday

Jag var så TRÖTT i morse. Ville verkligen inte gå upp, men jag tog mod till mig och gjorde det iaf ;P Engelskan tar verkligen emot, jag kan allvarligt inte vara seriös i mer än typ... en halvtimma! Och dagen idag har verkligen inte varit en seriös dag heller >< haha! Jag och Lisa har betett oss som typ knäppa... jag-vet-inte-vad-och-vill-inte-heller-veta..!
Till lunch idag åt vi iaf kaninmat, och det var jättegott :D (kaninmat=vegitarianmat) Typ morotsplättar och nått tzatsiki-liknande (Y) Sen pluggade vi KuHi, gjorde provet och åkte buss hem till mig. :)

Lisa kan inte snyta sig, bara så ni vet! Det låter "pppp... TIHIHIHIHI! ppppp! Tihihihihihih!!" x'D Ja, det hade vi väl gode roligt åt iaf :'D

a Well a well a well a oh!

Ikväll blir det då dans som vanligt (Y) Är dock trött som ett gnubarn nu, men det brukar lösa sig när man kommer igång (Y), borde öve lite trummor nu snart också, as usual ;D

pUSS

We are the Rockstars for real ;D

Hehe! Det är väl i alla fall så man ska tänka för att ta soig nånvart här i världen, right? ;D Jag har förresten ändå börjat trivas med att spela synt, det är inte så farligt - men självklart är det ju ändå trummorna som fyller mitt hjärtas musikaliska del.

Anyway! Vi hade ju spelning igår i Haparanda och det gick typ asbra! Jag har aldrig känt att det någonsin gått så bra på en spelning förr och jag var inte den enda i bandet som tyckte det heller, nej alla var helnöjda! :D Dessutom var publiken fetpå! Det var typ två killar/män som kom fram precis till scenen och headbangade med oss :'D YAY! Sånt är verkligen underbart! Nej alltså jag gillar Haparandas spellokal since it has NO chairs, och det betyder att folket faktiskt MÅSTE stå vilket gör att man blir så fett mycket mer taggad! :D I LIKE!



Först hade vi tänkt tränga ihop oss 5 pers i Linnéas lilla bil, men då tyckte Jockes mamma uppenbarligen synd om oss så vi fick låna deras Toyota-nånting-kombi (Y) Så det blev jättebra plats i bilen och det var riktigt trevlig bilfärd (Y) Linnéa är dock våran hjältinna eftersom att hon både hittade OCH höll sig vaken båda vägarna - speciellt hemvägen! Jag somnade. Sarah ska också ha en eloge för att hon höll sig vaken hela vägen hem tillsammans med Linnéa! Ni är så bra allihop! :'D

Håller på att ladda upp våra video-bandbloggar som vi gjorde efter vägen (Y) De är så fina och seriösa och kommer även att finnas på våran myspaceblogg.




Ikweell ska jag vara med Lisa och Sarah och mysa, jag tror det blir asbra! Vi ska väl flåda och se film I suppose. Mina fina flikkor!

Adam, fastän jag är inte har varit med dig på jättelänge så vet du väl att jag älskar dig ändå? <3

pUSS


Trött som ett as****

... eller nått i den stilen!

Det känns som att jättemycket har hunnit hända idag :O Tja... Började iaf halv elva så jag gick till skolan och träffade Johan efter vägen, så vi gick sista biten tillsammans (Y)
På matten fattade jag nästan vad vi gjorde.
På lunchen gick jag och Lisa och åt på Viking ;D
På Svenskan lyssnade vi på visor av Bellman
Efter skolan sprang jag och Lisa en snabbis på stan och fixade lite grejs, sen tog vi en buss hem till henne.
Hos Lisa BUSADE vi...


...och såg den tragiskt illa-till-mods-bringande gamla uppsättningen av Hairspray (från -88 typ..) Den var helt enkelt inte mysig ;S Vi kommer så fetäga den trots att det är jag på trummor xP
Sen for jag hem, åt - Mamma och jag hämtade upp Lisa och Jocke. Sen for vi till upSweden och blev avlämnade för att repa. (Y)
DET ÄR SÅ SJUKT KUL att repa nu! Det enda som saknas är en Sarah :( Men hon kommer ju att vara med på spelningen i morron så det är chillipilli! :D

This will be my outfit for tomorrow night! (Y) or (N)? :)


FÖRRESTEN! Heter det verkligen såhär? ;S

Liksom... "Omtycktaste"? ;S Heter det inte "mest omtyckta"? x'D

Jaja, det var iaf dagens bekymmer! Önska oss lycka till i morron :D

pUSS


Snöööö :D

Jag har som glömt hur kul snö en vacker vinterdag egentligen är! Dagens gympa öppnade mina ögon igen!
Vi fick välja mellan att vara inne och typ... Vet inte... Eller att vara ute i snön och leka - spela brännboll och jag gick ut!
Först av allt klättrade jag och Frida upp på en JÄTTEHÖG snöhög precis utanför skolan och strax efter kom Sara upp också. Sen hoppade vi ner i PUDERSNÖN! Både Sara och jag fastnade så bara huvudet stack upp ur snön! SÅ HIMLA KUL! x'D
Sen klättrade Adam upp och hoppade ner. Han var snäppet värre än oss. Det enda som stack upp av honom var hans händer! x'D hahahahhaha! Åh så kul det var! :'D



Jaja, ikväll kanske jag ska vara med Lisa. Får se hur det blir med den saken. Annars borde jag plugga lite KuHi för vi har prov nästa vecka ;S huhu!

Ha en trevlig kväll :)

pUSS

I should... Should I..?

Det är jobbigt att ha en hjärna alltså! Tänk om man inte hade haft en! Så himla lätt livet hade varit då! Aldrig behöva tänka! haha! xP Eller inte... Men om man då åtminstone kunde vara smart.. jajah!

Idag repade vi! :D Visseligen är Sarah i finland och super skallen av sig, men det låter typ jättebra! :D ÅÅH! JOCKE our saviour!! Jag blir så lycklig :D:D

I morron har vi utegympa mest troligt, så det blir att kuta i djupsnö (Y) :D

pUSS

This is...

... The first day of my new life! :)
            CONTROL MYSELF
I can
                    control myself
     I CAN
             cOnTrOl MySeLf!


Ja, det var det ;D haha! Glad! Bra måndag, agreed?

Dagens saker;
Dans
Engelska (inte jättekul, menmen)
KuHi
SLUUUT
Gå hem i FIIINT väder
Göra varm (fancy) choklad
Spela trummor
Fixa trummor
Fixa lite bilder
Steka/äta plättar
Dans
...
Dusch :D


HAHA! Kanske inte låter som världens mest speciella dag, but to me it really was! ;D

              


pUSS

RSS 2.0