Lit'n uppdatering

- Sov länge igår
- Repade, dock utan gitarrist men det börjar ändå låta om oss nu. Eller mitt fel är det ju, att det inte låter helt okej xD
- Gick till "B4 before" (sportbaren i kalix) och hängde där ett tag. Ett fyllo kom och stötte på Emelie. Fett leskigt.
- Gick hem, såg nån film och sen Spiderman.
- Såg lite av sista "Pirates of the Carebbean".
- Sov
- Kring 10 for typ ALLA till piteå för att ha sång- och baslektioner. Bara Emil, Adam och jag kvar på torpet nu. :O


MJÅHÅHÅÅÅDA. Så ser det ut för stunden. Ska nog göra kaffe nu och sen kanske se vidare på "pirates..."? PÅRHÄPPS.

Jo, en fundering också. Vart är den fina snön..?

När årets första julkonsert är avklarad...

... Ja då vet man att snart är det jul. HEEEELT stört vad fort tiden har gått! Snart är det för sent att göra något åt sin icke-kunskap på trummor och allt. SUCK.

Ikväll har vi körat på Anna-Lotta Larssons och Göran Fristorps julkonsert. Det var fett och pianisten var typ från himlen! SÅ SJUUUUKT DUKTIG!
Här är en RIKTIG gråtlåt som A-L sjöng på konserten. Fick verkligen anstränga mig för att inte börja storlipa. "How can I help you to say goodbye". http://www.youtube.com/watch?v=rdk6vSZOgp0    ... Dock var den typ TUSEN gånger bättre live med Anna-Lotta, men ändå.

Jååra! Jag ska sluta hoppas på saker har jag också kommit fråm till. Hoppas alltid på en massa saker åsså blir det aldrig av. Öhm... Åsså har jag typ alltid rätt om saker och ting också. Nästan läskigt hur rätt jag har ibland... WELL WELL CYKELSTÄLL!

När vi kom från konserten gick jag och spelade lite piano och lite trummor. Det var kul. Ett litet lick på G.


Mitt problem

VARNING FÖR SJUKT LINNÉA-INTERNT INLÄGG OCH SKAM OCH KLAGAN.

 

Jag har en ständigt återkommande känsla av stress. Den återkommer vid olika tillfällen vajre dag. Ofta, som nu, är det på kvällarna när skolan har larmat. Man kan som inte göra något riktigt vettigt av tiden här i Kalix och då börjar jag tänka och stressa. Jag är typ svag i hela kroppen och har ont i magen. Sjukt. Visste på något sätt att det skulle bli såhär meeeen. Ibland ska man vara dum. Riktigt dum.

Hon är knäpp i huvväh!

Jodå! Jag har mina stunder av idioti och sinnesförvirring och korkadhet - för så heter det. Mja. Var bara tvungen att få det ur mig.

Vi spelade på gallerian i lördags. Denna gång var det 60-talstema på låtarna :)


På kvällen bestämde vi tjejer - och Adam - oss för att fara och se "Breaking Dawn" på bio. Killarna for och bowlade. Sen tänkte vi gå ut på Valhall men personalen hade haft lite för roligt för att kunna hålla partyt igång så vi fick oss en lugn myskväll i entrén i stället, typ ;P haha! Det fanns två JÄTTESÖTA vovvisar där som vi fick klappa :D



När vi kom hem fortsatte festen med charader, vin i ögonen och sånt. Rätt kul ändå xD


Idag har jag inte gjort ett skit fram till typ halv tre då vi hade kör i ca tre timmar - alldeles för länge alltså xP Dock fick vi taccomidda efteråt så det kan ha varit värt det ändå.
Efter maten gick  jag hem och spelade piano typ resten av kvällen. Mjå! Öva gör hon inte ofta, men man kan ju hoppas att det ger något att leka. HEHE!


Snart är allt som det ska

Ikväll kommer alla hem :D Har saknat alla så grymt mycket under lovet. Dock kommer Kalle först klockan sent så han kanske man inte hinner träffa... FAAAST känner jag mig själv rätt så lär jag väl sitta upp himla länge som vanligt, trots att jag börja 8.40 dagen efter. Hmmm... Jaja, sova får man göra i graven ;)

Linnéa - Kan själv!

Tänkte såhär: jag börjar med några höstlovsbilder... Så får ni den mer ointressanta senare ;)

- Mami hade gjort fint i köket -

- Kanske dags att klippa..? -


Igår var jag och hjälpte Adam att fixa i ordning för sitt kalas. Det var jättemysigt och himla kul att träffa några av hans klasskompisar :)

Idag hade jag jättekonstigt i magen när jag vaknade... så jag låg kvar ett tag till, hehe! Sen packade jag ihop mina saker och började plocka fram frukost år mor och mig.

8.55 STOD det att min buss till Kalix skulle gå men det gick typ 9.10... haha! Tog mig då iväg åtminstone och sov typ halva resan. LAVLY! Bussen stannade i Luleå i typ 50 min och jag blev kvarlämnad helt själv på en buss! Sjukt! :D Man borde ha passat på att vara huligan i en buss. Kom bara inte på vad jag skulle göra xD haha!
Sedan jag kom hem till Skolgatan 2 har jag packat upp mina saker, ätit lunch, kört en tvätt, renbäddat, bytt gardiner och handlat. Sen hängde jag tvätten och kände mig som en riktig liten hemmafru, haha!

Mitt och Fridas rum baj thö wäy:

Klippte också luggen igår


Jo. Adam och jag är nu officiellt inte längre ett par. Blev lite svårt med våra nya liv och allt sånt, men vi är mycket goda vänner.

Kommer sällan på bra rubriker

Idag är sista riktiga dagen i piteå, sen blir det kalix för hela slanten - ända fram till jul!

Igår For mor och jag till framor, igen, för att hämta mammas väska som hon glömde där. Sen for vi till mormor och morfar och fikade. Fika är nog för övrigt det enda jag har gjort under lovet och mer blir det. Till mormor och morfar kom sedan Adam och hämtade mig för en kort sväng till honom where we told'em. Gick ändå bra sen var det mamma kvar... Gick väl relativt smrätfritt det också men hon tog det hårdare. livet.

På kvällen var jag med Alex och Sofia :D Vi pratade EN MASSA om EN MASSA. Sen for vi på Djupvikskyrkan och fikade en liten stund för att sedan dra oss vidare till nodo och slutligen gå på Kalles. SJUKT vilken utekväll det blev, men kul hade vi. Dock gillar jag inte att de ska spela så jättestark musik på alla uteställen. Man får ju bara ont i huvudet. / Tant Linnéa, 87

Kom hem kring halv tre och somnade på typ två sekunder. LAVLY.

Idag ska jag toppa mammas hår, tror jag... Sen ska jag dra till Adam och hjälpa honom med att fixa i ordning för kvällens kalas :D Kommer nog att bli supertrevligt! Kommer att få träffa en massa pitefolk och några av hans nya klasskompisar! NAJJS!

Tråkigt att jag inte har haft några bilder att lägga upp nu under lovet. Kommer sen. PRÅMMIS!

November rain

Faktiskt första riktiga novemberdagen. Det är INTE strålande sol, alls. Dock kunder det ju ha varit mysigt och kallt istället för regnigt och halvblä:igt...

I alla fall. Låten är riktigt bra och rubriken bara kom till mig.



LAVLY! Tror inte att jag är nog teknisk längre för att he in youtubeklipp men ta en lyssning på låten iaf! It's good for you!

http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE&ob=av3e

Ella-kompet

... får en 2/4 heta numera. Tidigare har detta kallats för egon eller fuck-shit men eftersom att min lillkusin Ella idag lärde sig det på typ NOLLTID så får det i fortsättningen heta så... Ett tag iaf ;)

Har varit förbi farmor en sväng idag och sen gick jag till mina småkusiner och fixade med den äldstes (Isacs) trumset som har fick av mig i slutet av sommaren. Vi tillverkade en tillfällig virveltrumma av puka 2, pärlhalsband och eltejp! Helt dumt blev det åtminstone inte ;)

VILL TILLBAKA TILL KALIX NUUUU

Det snurrar i min skalle

Vet inte vad jag ska säga eller göra  typ. Jag bara tjorvar och har mig.

"Jag velar hit, jag velar dit.
Jag tycker fram är bak.
Kan inte bestämma mig för någon enda sak..."

LAVLY!

Åsså blir jag knäpp och dum av allt jag hör och känner mig taskig hur än jag gör och ja... Gör saker som jag inte borde göra för allas skull. Vore enkelt om om ej vore. Snart ska jag tillbaka i alla fall. Hoppas det blir bättre. Vill att allt ska vara konserverat och som det var innan vi for, men vad vet jag. fyra dagar kvar. Hoppas att allt löser sig på ena fronten åtminstone. Jag får stå mitt kast så det så. Är huvudet dumt får blo'pumpen lida, yes!

Härligt, tydligt, uppmuntrande inlägg detta var då ;P


I be no good at diz

Svårt att förstå, svårt att känna igen, svårt att handskas med, svårt att förutse. SVÅRT.

Idag har jag iaf varit med Sofia :) Det var riktigt mysigt. Vi drack en massa varm choklad. Sen gjode jag midda åt mig och mor. Efter det gick jag till Julia och vi gick sedan till Linus där vi klappade kissemissarnaaaaa :D ... och såg på Freddy-film. Lavly!

Har körlektion kl 8 i morron. I win! Sen drar jag till paps i typ en eller två dagar.

RSS 2.0