Måste man ha en rubrik hela tiden?

Nu var det ÅTERIGEN asslängesen jag skrev något. Tappar som stinget då och då. Min första månad i Kalix har iaf varit över förväntan! Alla i klassen klickar och ensemblerna är asbra. Hög ingångsnivå (eller vad man då ska kalla det), detta kan bara bli hur bra som helst. 
I veckan har vi haft tre spelningar i genren blues där Anna Wedin egentligen skulle ha coachat oss men hon blev sjuk så vi fick klara oss på "egen" hand - vi hade ju såklart P-A, Roger och Anton!
Vår mini"turné" började i Övertorneå i onsdags, fortsatte på torsdagkvällen här på hemmaplan i "musikens hus"- kalix och avslutades igårkväll (lördag) på Hotellet Valhall under eventet: Löjromsgalan.
Sammanfattning: Roligt, slitsamt, bra, utvecklande..! Typ så.
 

Från torsdag till fredag kom mamma hit, kollade på konserten och sov över. Fredag runt ett kom min Kalle hit och stannade till idag runt 3. Massa mys, god mat, skratt, nya kontakter, återförenanden, minnen, fint! Frida och Anders dök också upp igår när vi spelade :D 
 
Fick världens finaste halsband, från Grekland, av Kalle och världens fulaste (men roligaste) kortlek!
 
Lite fina bilder från de senaste dagarna:
 

Första skoldagen

Då har vi tagit fart igen och kastar oss in i ett nytt läsår här på Kalix musiklinje! Riktigt roligt ska det bli :D Idag har vi, i vanlig måndagsordning, träffats och planerat upp veckan. Sen presenterade vi varandra, lekte tidningsleken och "Alla kan va' med i ringen"... HAHA :D
När vi hade slutat för dagen gick jag och pratade med Björn om det eventuella trumrummet, löste det och flyttade dit mitt trumset. YEAH! Linnéa kirrar biffen!

... sen satt jag och spelade ett tag :D
 
Ska snart dra till ICA Näsbyn och posta CSN-grejset så jag får PENGAR! ;)
 

 Lite bilder från mitt rum kan ju vara trevligt också!
 

Jag STORTRIVS!

Puss!

RSS 2.0