Trött i kroppen ><

Hejsan! Mina ben är typ döda känns det som... Jag har typ världen sämsta kondis alltså >< Jag och Adam cyklade igår till Julia i Svensbyn och var där och lekte =) Och "i morse" steg vi upp och cyklade tillbaka till stan för att se på våra begåvade vänner som spelade på stan :D



RIKTIGT BRA HÖRRNI!! :D

Jag är dock sjukt avundsjuk på deras sommajobb... Men jag kan ju hoppas att mitt också blir kul... ;P Jag ska jobba på "upSweden" och typ... Vara ledare åt en massa fjortisar som ska få spela musik... Hopopas att de är JÄTTEDÅLIGA så att jag kan sitta och kritisera dem i min ensamhet och ifall att de behöver hjälp, så att jag kan GLÄNSA över dem... Men antagligen inte >< Jag kommer att få en massa fjortisblickar skulle jag tro >< Blickar som säger: "Vadfan gör du här? Så jävvla ful, tror du ens att du kan nått?" typ... ;P Nejmen, jag hoppas att dte blir bra... Anyway, jag får ju betalt ;D

Ikväll blir det då att fara til¨l stan på typ "Midnightsun shopping" eller vad det då hette ;P Det blir nog bra för då får man träffa en massa folk.. S¨å nu ska jag gå å fjortissminka mig ;D ahha!

Pusshejs!


Frid och fröjd, Linnéa är nöjd

Jaah! Nu är jag typ nöjd iaf x) mohahah! Fint väder, varm luft, Adam hemma, Alex opererad (lyckat) MENS... hahahha! Alltid är det då något xD haha! jaja, Vi hade iaf tur med vädret :D höhö!

Idag var jag och kollade på konfirmation, which brings me back ;P Jag saknar er alla konfisar JÄTTEMYCKET! x') vi MÅSTEMÅSTEMÅSTEMÅSTE hitta på nått i sommar flickor!! Det sa jag förra året med :P men i år känns det som att det faktiskt skulle gå att genomföra x) hehe!



Efter konfirmationsgudstjänsten (OUH! Långt ord!) följde jag med ledarna på thai graden och blev i tvingad mat >< haha! Det var iaf en mycket trevlig stund jag fick där borta :D Tack så mycket alla :D



Pusshejs!

Dagen efter kvällen före

Hejsan! idag vaknade jag hur tidigt som helst... NOT!! ARRRRRRRGH! Jag blir typ arg av att sova länge, och sur också, hela dagen blir ju förstörd :P I hate it >< JAg blev iaf väckt runt kvart över två! x'D Inte bra!! =( Men jag ska typ försöka gå å lägga mig snart och ställa LARM på mobilen så att jag orkar upp i morron x) höhööh!



Eh... mitt liv är bara allmänt ointressant för tillfället så... :P Eller... Jag var i Norrfjärden, hos Sofia, igår och firade midsommar tillsammans med henne, Nils, Alex, Daniel, Sara och Sebbe =) Vi skapade UNDERBARA "ett ord var"-sagor x'D ahhahahahhaha! Mjah... :D

Pusshejs!


ADAM KOMMER HEM I MORRON :'''''''''''''''''''D

                             OOOOO        OOOOO
                         OOOOOOO   OOOOOOO
                      OOOOOOOOOOOOOOOOO
                      OOOOOOOOOOOOOOOOO
                      OOOOOOOOOOOOOOOOO
                       OOOOOOOOOOOOOOOO
                         OOOOOOOOOOOOOOO
                           OOOOOOOOOOOOO
                              OOOOOOOOOOO            O    O
                                 OOOOOOOOO         O               O
                                   OOOOOOO       O                       O
                                     OOOOO        O          O    O      O
                                       OOO            O          O            O 
                                         OO           O                O    O
                                            O            O
                                               O      O
                                                  OO


Hemmagjord Ben & Jerry's

Det ni! Det blir typ billigare ;P Iaf i längden! Höhö!

What you need:
Choklad
Kakor (Jag använde chokladflarn)
Vaniljglass

Kniv
skärbräda
Burk

Först "hackar" man upp chokalden och kakorna i mindre bitar, därefter tillsätter man glassen och geggar ihop allt till en mysig röra ;D Sedan är det bara in med allt i frysen igen och låta det gotta till sig ;D (Y)
- För detta kunde ni SÄKERT inte lista ut själva xO -



Nu ska jag göra mig klar för att ha roligt, umgås, festa och SPELA!! :'D

Pusshejs!

Vilken regning dag...

Det är mysigt när det regnar, men det är tråkigt när man inte har nån att krypa ner med under en filt och se på en fin film =/ Jag fattar inte hur jag ska klara mig denhär veckan, men på nått sätt ska det väl gå, hoppas jag ;S Asså det är så att Adam är i Göteborg och är konfaledare... Dessutom har han färgat håret och jag har inte fått se hur det blev... >< huhuuuu! Stackars mig!!

Igår var jag iaf med Alex och vi såg "Twilight" =) Den är ju fasen bättre ju mer man ser den =) Dessutom bor jag ju i bushen (också) och jag har en skog bakom huset och det är SVINMYSIGT att gå in där, speciellt när man har sett twilight för det är egt gode likt **, Tihi!
Under filmens gång satt jag och Alex och kritiserade: "Han är ju inte alls särskilt snygg... Typ inte alls...". Sen såg vi extramaterialet där de berättar att han sjunger låten som är i slutet av filmen... xD Vi typ: "Öhm... HAN ÄR SNYGG, men bara för att han kan sjunga" (och det håller jag faktiskt på xD)





-Vad säger ni? Skogen bakom mig / Twilightskogen? ;D Ändå! -


I morron bär det då av till Arvidsjaur och sedan till Slagnäs dar vi har spelning, som sagt, Hoppas att det kommer att funka ;P Fredrik är ju nämligen borta så... Men med lite hjälp från ovan så löser sig det mesta ;D

Menmen, have a nice kwell ;)

Pusshejs!

KKKKKKKKKKKKKKKKKH! Sommarlov i fucking morron!! :'D:'D:'D

HEJ! Sommarlov i morron! KOOLT!!!

Jag har kommit fram till att blogg är mer en vintersak typ :P Det känns som att jag inte kommer att skriva så ofta nu under sommarn :P Menmen, sluta inte kolla för det ;D höhö!

På tisdag den 16/6 är det spelning i slagnäs!! Kom dit typ! :D

Senare "idag" ska klassen fara till Anders och tälta :D hihi! Jag tror att det kommer att bli jättetrevligt :) Orkar inte skriva så mkt nu :P Måste lixom sov, för det lär det inte bli så mycket av sen ;D haha! På sommarn är man uppe och vaken... Okej barn? ;D



Puss!

RSS 2.0