Jordgubbar

... Allt som kommer i närheten av dem ser genast jättebra ut. Tänkte... Försöka se om det funkar för mig med ;P haha!
 
 
MEN KOLLA LIKSOM
 

Längtan till landet

 
 
Så härligt det senaste dygnet har varit! Åkte ut till Höglandsnäs där Alex är och sköter om en drös med hundar. Så fantastiskt fint och härligt det vore att bo där..!
 
 

🍻

SKÅL PÅ MIDSOMMAR!
 
 (Fast glas..!)

Sommarblogg

Ja, det är väl vad man skulle kunna säga att detta är. 
 
Sommarens bästa "drink":
 
• Färska jordgubbar
• Citronmeliss
• Kall mjölk
 
Bon appétit!

Hippien i mig återupplivas...

.. varje sommar! Den ligger i ide hela vintern men kastar ur sig några kärleksfulla ord och tankar om hopp och fred under vinterhalvåret. Sedan kommer solens strålar och tinar upp den lille igen. Nu är den i full blom, tack och lov.
 
 
Flummigt? Ja! Gjorde blockets biltest och fick GIVETVIS en hippiebil som min bil. Sedan var det en tävling till vilken man kunde skriva en motivation för att vinna sin hippiebil! So I did. Nu känner jag mig som ett barn på julafton och har redan börjat inreda bilen i mitt huvud..!
... och det som internet säger MÅSTE ju vara sant, RIGHT?!
 
 
Bara för att jag kan... Lite fler hippiebilder!
 
 
 
Jasi! Om man då kunde leva ut detta mer!
 
 
 
 
 
 
 

100 % EKOLOGISKT

Jag har lyckats göra en totalt ekologisk handlingsvända! Ekonomisk, nejnejnej..! Typ allt var impulsköp men ändå saker jag behöver.
 
Fantastiskaste (ja) affärsavdelningen i Piteå!
 
Mina fynd:
 
där verkligen allt man kan tänkas behöva! Allt från mat till hygienartiklar! Stod och bara fascinerades i säkert en halvtimma! Underbart!
 
 
Till råga på denna glädje, ett ytterligare glädjande besked: Inga återkommande kräftor i bröstet hos min bästis mamma! :D
 
 
hAPPINESS!
 
 

Göra ingenting

Idag är en sådan dag då jag har suttit och kollat på en massa dokumentärer och sedan fastnar på facebook och låtsas engegera mig i saker genom att göra ett litet meningslöst inlägg eller kommentar... NU har det gått så långt att jag har fastnat i att kolla på en massa gamla bilder på mig själv och drömmer mig tillbaka till tiden med långt hår. Såg sedan en bild på mig vid ett trumset och inser att det är hel STÖRT längesedan jag trummade... Alltså ÅTMINSTONE två veckor sedan. 
Alltså, jag vill har långt blont hår igen och jag önskar att jag fick spela trummor. Det ena KAN ju lätt åtgärdas om jag flyttar min koppshydda ca 1000 m från denna soffa. Alltså... Detta med att vara lat och inte göra vad man borde. Det gör en ju bara ännu mer lat och lätt stressad! Dålig kombination!
 
 
Peace va!
 

: Något funderande

Ikväll är den såndär kväll då jag bara vill skriva en massa... Men inte egentligen har något att skriva. Känner du igen det? Superunderligt. Fingrarna bara kliar av allt de vill skriva men när man försöker så kommer enbert detta ut...
 
Nåja... Jag kan ju alltid dra lite vardagstjafs och sådant. Idag och i morgon jobbar jag och är även ensam hemma i min och Jonas lilla boning eftersom att han är i Boden där de spelar in "... Så ock på jorden". Alltså fortsättningen av "Såsom i himlen". 
 
Har just sett två väldigt bra, gråtframkallande och tankeställande filmer: 
Trust: En (ca) 15-årig flicka chattar i ett ungdomsforum och får kontakt med en kille som säger sig vara 16 år. De pratar ofta och tycks ha mycket gemensamt vilket leder till att de snart blir kära. Senare kommer killen med en bekännelse. Han är inte 16, men 20 år... Senare 25. Trots detta stämmer de träff i en galleria där hon får se vem han egentligen är... Vilken fantastiskt teasande introdution va?! Helt otroligt. Så nästa film:
 
I taket lyser stjärnorna: Återigen en flicka, i ungefär samma ålder, vars mamma går på cellgiftsbehandling efter ett anfall av bröstcancer. Pappan finns inte i sikte då han bara var en liten "fling" för många år sedan. Flickan, Jenna, får därmed ta hand om både mor och hem men de har en resa i sikte... Så fort mamma har blivit frisk. Dessvärre blir mamman bara sjukare och de får flytta in till Jennas mormor. Vistelsen hos mormodern är inte uppskattad av Jenna som tycker att hon är alldeles för sträng och brydd. Mitt i detta bråkar Jenna med sin bästa vän och hittar en ny kompis, Ullis, som drar med henne ut på fester. Jenna förändras och blir kaxig och bråkig av umgänget med Ullis men snart når också deras vänskap djupare och Ullis finns med som stöd för Jenna i den hårda tid som står framför henne... 
 
Inte ett öga torrt här inte! Nepp! .. Alltså av mina små filmreferat... NEEH!

Okejmen jobb i morgon då! Kajendag, innebär: Mycket folk, mycket räkor, mycket disk, mycket fullt upp... Kajendag innebär: MYCKET!

Tack för mig, jag är tjej, tycker att leverpastej smakar ganska okej!

Mobilskal

Tycker du, som jag, om att förnya dig med olika saker lite då och då? Här har jag ett kreativt knep för att förnya din mobil hur ofta du vill!
 
Du behöver:
• Genomskinligt mobilskal (Finns på teknikmagasinet och andra butiker där de säljer sådant! Inte SÅ dyrt!)
• Sax/mattkniv
• Skärbräda (eller annat underlägg för att inte skada bordet!)
• Tidning, med fina bilder. Alt. ett foto...
• Pysselsug!
 
Okej, tag din tidning/bild och leta upp någon fin sida. 
Placera sedan mobilskalet över bilden och dra med en sax, eller mattkniv, runt kanterna:
Klipp till kanterna och se så att den passar i skalet. Skär sedan ut kamerahålet:
... Et voilà! Nu kan du variera ditt mobilskal HUR MYCKET SOM HELST! 
Have fun! :)
 

RSS 2.0