Kort checklist

Har nu gjort bort de två hemskaste sakerna: Historiaprov och svenskatal! Sjukt skönt.
Nu längtar jag till balen som också är bokad och klar!

En liten tjuvtitt in i garderoben...



I morron har vi NuKo-prov och det kommer som vanligt att BARKA... Menmen, WHAT DO?!

pUSS

Mellansel [x]

Ytterligare en sak att kryssa från "att göra"-listan. Då var det bara tusen kvar då ;P



Kväll ska jag fara och kolla på min underbara Adam och hans band (Braincübe) i Back Box. Såååå då ses vi där va? ;D

pUSS

I've got a future!

Så underbart och fint är livet ibland att man får precis som man önskat! Har ju, som ni sökert känner till, det senaste året övat en del trummor och det lönade sig! Jag är nu antagen till afromusiker på solvik, vilket innebär att jag nu INTE kommer att vara ARBETSLÖS! TJOHOOO! Vad som gör det hela om mäjligt ännu bättre är att Adam också har kommit in. Det äger verkligen hur mycket som helst!

JO! Jag spontanköpte också ett trumset här om dagen! :D Satt vid datorn hemma också kom Adam förbi och sa: "Ska du inte kolla på blocket efter ett trumset nu då?" Vi visste ju att vi hade kommit in på solvik och hur som helst har jag länge planerat att köpa ett nytt, bättre! Jag gick in på blocket och hittade ett fint "TAMA Swingstar" direkt! 3900 skulle säljar'n ha för det så jag tyckte att det var värt en titt åtminstone. Säljaren svarade på första försöket och var, mirakulöst nog, ledig hela kvällenAdam och jag drog dit och kollade på det grymma trumsetet! Så var det avgjort! Jag hämtade ut pengar och trummorna lastades in i adams bil. DEAL! Så nu står de i mitt rum, isärplockade visserligen men ändå så fina! :'D



Igår for vi med alla konfirmander till Älvsbyn. Egentligen är det upptaktsläger ända till i morron men jag kunde inte vara med längre än till idag eftersom att jag skulle medverka på en gospelkonsert :)

Så, till morgondagen! Jag ska åka buss själv till Älvsbyn och sedan därifrån, MED TÅG, SJÄLV till Mellansel! Helt sinnes! Det blir en spännande resa. Hoppas bara att jag får sitta med någon trevlig människa eller ingen alls, hehe!

pUSS


RSS 2.0