Wöööow!

Har just suttit och läst igenom en massa gamla inlägg från då jag började blogga. VILKEN LITEN FJORTIS JAG VAR och vad mycket smilisar jag gjorde! HELA TIDEN xD Det går typ inte att läsa!! Kolla December 2008 så fattar du! HAHA!

Nuuu ska jag och mor köra iväg till havsbadet och kolla vad som händer där. Eller jag kör, hon åker ;) Måste ju öva... FÖRHOPPNINGSVIS får jag ha risktvåan den 16 augusti men då måste jag vara duktig på körlektionen på tisdag, heh!

pUSS

Asså jooo... Nog uppdaterar jag väl rätt ofta?

Eller så inte. Få se... nästan två månader sedan jag skrev NÅGOT ALLS senast. Hehe.

Jåmen balen och studenten är ju fixad åsså har jag varit nattvakt på konfaläger en vecka. Det var väl ungefär juni.
Juli då: Sjungit gospel, badat en massa, börjat mentalt förbereda mig inför hösten, repat med "Kors i taket" och oroat min för att vi inte har nästan några som sjunger... Hmm... Bytt rum med mamma, Piteå dansar och ler, aa det var väl typ allt!

I morron kväll blir det ytterligare ett rep med "Kors i taket". Vi repar inför att vara lovsångsteam på en konferens i Vistträsk! Sååå det måste vi ligga i för!

Idag kollade jag lite på en låt vi ska spela och prövade lite olika fills. Jag kände att det stack till på benet men jag fortsatte spela ändå... inte så smart. Min pedal slet upp mitt ben:



Fast det ser värre ut än vad det är... kul att överdriva ;D HÄHÄ!

Jomen till hösten då! Ska gå på musiklinjen i Kalix och spela trummor HEEEELA långa dagarna :D Jag ska bli så duktig... hade jag tänkt.
Alla vi som går linjen kommer att bo i en liten lägenhetsbyggnad precis bakom skolan, grymt nära och bra. Dock fick jag för ett tag sen höra att det var våningssängar som man då alltså skulle behöva dela med en totalt främmande människa (!) KEUL, tänkte jag och funderade på saken ett tag. Sen pratade jag med Frida, som också ska gå där, och föreslog att hon och jag skulle dela rum eftersom att troligtvis ingen av oss skulle få ett eget rum. För stunden lät hon lite tveksam men när jag träffade henne igår så tog hon upp det och verkade ha övervägt till ett JA! Så nu ska jag och Frida bli sambos, wiii! HAHA! Men skönt iaf att ha någon man känner i samma rum. Man vet ju aldrig men okändisar... Om man ligger över dem kanske de sticker en kniv i ryggen på en mitt i natten och ligger de över kanske de kissar på en ;O

Jaaamen... Så mycket mer är väl inte värt att veta om mig just för tillfället. Återkommer väl med något mer inlägg innan jag drar till Kaaalix :)

pUSS

RSS 2.0