tORKA

Det trillar inte in alltför många inlägg här. Öhm. Jag vill som skriva men jag vet inte vad. Tja, första skolveckan är i alla fall avklarad och vecka två väntar. På onsdag är det estetdag och vi ska skämma ut ettorna, stackars barn ;P haha! Jag och Adam har kommit på världens kung-projektarbete.


                                                                alex och en vit duva. Fashinerande

Nejmen det var väl som det jag hade att säga för tillfället.

pUSS

Todays'

Tjolahopp!

Idag klev jag upp kl 06.00! DET är galet för att vara sommarlov! Anledningen till detta var att jag skulle följa med Karin till stan. Lite omväg för dem men de sa att det var okej! Hon, Alex och Helena skulle nämligen fara på "Risk 1":an, inför körkortet alltså, så nu sitter jag hos mamma och lyssnar på bandit - typ världens bästa kanal, har alltid på den hos pappa :)

Nu ska jag iaf ta och gå iväg till djupviks hade jag tänkt... så jag får lite trumspel gjort medan jag ändå bara väntar på att flickorna ska bli klara :) Jo, för vi ska nämligen på stan och Hanna kommer mest troligt också och är med då! :) RÅOWLIGTH!
 
Jag städade i mitt rum hos pappa i förrgår/igår... Lite lådor och sånt. då hittade jag 5oo KR från min 15årsdag... och det ÄGDE massor. Jag har ju varit skyldig folk en massa pengar. (Pappa 500 kr och han som mixade våra låtar, 200 kr.) Och sen hittade jag dendär femhundringen.jag tycker att det var tillräckligt med nödsituation för att få använda den idag faktiskt :) hehe!

pUSS


SPA-kväll

Tjeeena!

Igår bestamde jag och Julia att vi skulle fara iväg och köpa lite nya skolgrejer. Skolan börjar ju trots allt om en vecka om nu någon hade glömt det ;P Vi cyklade iaf iväg på Dollar Store, Willys och ÖoB. På den sistnämda affären kom vi på bästa idéen, "Vi har en SPA-kväll" och så blev det. Vi köpte varsin ansiktsmask och Julia köpte en burk med hårinpackning.

På kvällen for jag först förbi Julia för att hjälpa henne med att bära saker till Linus (det är han som har lyxrelaxavdelningen... saken).

Såhär såg vårat SPA-schema ut:

- Duscha (utan balsam)
- Bastu + DRICKA VATTEN
- Hårinpackning + bastu
- Skölja ur inpackning
- Body scrub
- Duscha
- Ansiktsmask, medan den verkade skar vi upp...
- FRUKTSALLAD och jag prövade att tillverka honung & sesam bars... Det vart inte helt lyckat för ögat men gott smakade det i alla fall!
- skölja av ansiktsmask
- Spola upp fotbad med fotsalt

Sedan satte vi oss i varsin stol i Linus relaxavdelning och tittade på någon Sylvester Stallone-film som gick på TV medan vi åt fruktsallad, honung & sesam KLADD och drack vatten. HUR GÖTT SOM HELST!



Nu ska jag gå och göra mig klar för denhär dagen. Ska till pappa ikväll så jag ska packa lite grejs och så...

pUSS

höstmys

tjenare! Snart läggdags. Tänkte bara uppdatera lite. Adam sov hos mig inatt och jag fick min nattpromenad som jag så länge längtat efter. Det är så härligt ute nu. Varmt och mörkt, precis som om man vore utomlands... kanske aningen kallare men helt okej!

Jag har varit på avskedsfest/mys hos Carolina och Luffe (hennes katt) som nu ska flytta. Katten ska bo kvar hos hennes föräldrar medan hon själv far till N.Y hela resten av året låter det som. Tråkigt att hon försvinner, men förhoppningsvis kommer hon väl tillbaka när on har tänkt.
Vi satt iaf på hennes uteplats på en filt och umgicks. Jag var dock den enda plutten in sällskapet, alla andra går på eller har gått ut musikhögskolan, ett sällskap jag trivs i, MASSOR! :D Vi spelade gitarr och en massa improviserade rytminstrument såsom en ugnsplåt, en risburk och en glasflaska, svände skönt ;D När mörkret föll på tände vi ljus där vi satt ute på en filt. Så sjukt mysigt! :)



Nu ska jag börja göra mig färdig för soven. Skönt!

pUSS


att göra:

Goood morgon. Vaknade runt 9 idag, hade dock ställt larm, men jag känner faktiskt att det börjar gå bättre och bättre att stiga upp tidigt, eller när man har tänkt stiga upp. Bra tecken :)



Nu börjar min mage kurra så det ska snart vankas frukost. Såg på termometern att det är 28 grader varmt i solen... Vad göra..? Ska nog försöka dra mig utåt iaf... eller iväg och spela trummor... vilket lät aningen mer lockande ;D
Senare idag måste jag ringa pappa. Har inte pratat med han på typ två veckor och har inte varit där på nästan en månad... IGEN... GAH. Så jobbigt när man har en massa att göra i stan och inget ute på landet :/

pUSS


sommarsol

Nu i slutet av sommarn har jag börjat bete mig som jag borde ha gjort HELA sommarn. Jag har varit ute, med kompisar, campat, levt!

Först var det en weekend på stenskär med Alex och Jenka



... och sedan Karins årliga kalas :)



...och ALLT DETTA inom loppet av en vecka!

Ja, bara som en liten uppdatering

pUSS

Fully Alive

Tjo, tro det eller ej men jag är faktiskt... (rubriken). Blir så sällan uppdaterat här så man skulle ju kunna tro raka motsatsen.
Har varit så fullt upp. På PDOL drev Kajsa, Miriam, Alfred och jag ett café vid upSwedenscenen (garagescenen, GARAGET). Det gick ändå fint faktiskt. Min klänning blev klar att användas till PDOL. Helt okej vart den ändå.

Har varit så sjukt duktig de senaste dagarna. Jag har typ diskat... öhm. That's kinda it... Men ändå ;P
Igår fick jag dock världens ryck. Jag lagade mat (plättar), diskade, torkade spis och diskbänk, bäddade rent i sängen, dammsög mitt rum och riggade om mitt trumset.>YEY! Dessutom försökte jag med att hänga upp en tavla för SJUTTIOHUNDRAFTYTIOTUSENDEELFTE gången... typ. Den föll ner i morse när jag låg i sängen.

Så fort nu mamma har gjort sig klar ska vi fara på JYSK och köpa en skohylla! Den är behövd och efterlängtad, iaf av mig. Jag bara "MAMMA, vi behöver en skohylla!" Hon typ; "Jaså? Vaddådå..?"   Weeeeeeeeeeeeeeeeeeell.

Idag, eller för några dagar sen drar/drog nästan alla mina vänner till stockholm och underbara Sonisphere. Själv blir jag kvar i Piteå. Skulle ju ha följt men jag fick som inte tag i någon biljett i tid och när det plötsligt finns en VÄLDIGT tillgänglig har jag och Alex redan bestämt att vi ska campa och leva hippieliv på pottan denna helg... trodde jag iaf. För det verkar nämligen inte bli så nu, för tydligen ska typ halva stockholm, som Alex känner, upp hit JUST i helgen. Så jag får väl bli en tragisk människa som sitter och pillar mig mellan tårna eller något... Nej, kanske får ta igen en del trumspel istället. He lååt kul! :)

pUSS


RSS 2.0