Då är det snart jul igen då

Och jag har OTROLIGT NOG hunnit, både köpa och slå in alla julklappar jag har tänkt ge på julafton! Amaizing! Idag har jag klatt granen och mamma har gjort lite julmat. Mysigt!

Tog lite bilder på granen:


            ~El tomto~

               ¤Juleschärnan¤

                                           **Polla med mig :O**


                         - Den lilla granen i sin helhet -

pUSSILUSs


Jam session!

ÄNTLIGEN har jag fått jamma av mig lite. Har försökt ragga folk till jam ända sen i våras och INGEN har haft tid/nappat på idén, until today! Jeff och Johan kom och förbarmade sig över mina behov... well... lät ju bara lite konstigt. KLARTEXT: De kom och jammade med mig! :D Det var jehtekeuwl! :D:D Ja e klad!

... och alla julklappar är köpta. typ så :)

pUSS

Jag gillar te

Har, de senaste två dagarna, druckit sex koppar te... minst HEH!

Julavslutning var det idag. Sista på estet :( Kommer sakna det massor. Hur som helst ägde det och lärarna var som vanligt riktigt skickliga... ;D


Jo... de framförde tre "sax"-låtar. Maggis var bäst!

Jåmen å såhär såg jag ut typ... Kul å veta ens ;P

tJÅMPELIDOMp

och aldrig blir hårfärger så fina...

... som på bild.
Jo, färgade håret brunt ikväll. Int vart det brunt. He vart grå/grönaktigt. fett me najjs!

Sista skoldagen i morron!

Idag om exakt en månad...

... är det SISTA anmälningsdagen till musikhögskolan! På musikhögskolornas hemsida har de inte ens lagt upp anmälningsenkät än! Dåligt måste jag säga att det är!

Igår fyllde jag då år i alla fall. Jag fick en massa gratulationer, särskilt på facebook, men också via samtal och sång! :) Dessutom fick jag några fina presenter av mamma och av Adam:



Av mamma: Skylt "Sov Gott", huvudmassage-sak, kort + pengar, mörk choklad.
Av Adam: Mugg, juligt och jättegott te, VÄRLDENS gulligaste brev <3

Hmm. Ja, denna födelsedag lär då vara en som jag kommer att minnas i alla fall. Allt började bra;
mamma kom in och sjöng på morgonen och gav mig presenter på sängen, gick till bussen,
gjorde ett flummigt psykologiprov, blev sjungen för (och grattad) tusen gånger,
hade trumlektion tillsammans med Kajsa där vi gav Johan (lärarn) pepparkakor i form av olika trumgrejer som vi egenhändigt hade bakat i förrgår,
lunch, NuKo med Jazzfilm,
buss hem, trummor, julkalender + te och apelsin.
SEDAN började det gå utför.
Mamma kom hem och jag trodde att vi skulle fara och handla typ direkt men hon skulle ringa en massa samtal, sen vilade hon en stund (hon är dock gode slut efter flytten - förståeligt). Efter det skrev vi handlarlista och medan jag renskrev den började hon kolla på en massa saker på datorn (what?). När vi ÄNTLIGEN skulle fara kom hon på att hon inte hade pengar nog på kortet så då vart hon tvungen att föra över och sen gick hon på toa.
Finally begav vi oss mot Willy's för att bli stannades på denna tjorviga affär myckt länge. När vi äntligen återvände hemåt åkte jag  upp med alla tusen (fem) handlarpåsar och hann precis ställa dem innanför dörren när mamma ringer och säger att hon har kört fast på väg till vår parkeringsplats. Verkligen sjukt vad det snöar! Så jag tog snöskyffeln som fanns utanför ytterdörren och gick mot bilen och började skotta. Bilen tog sig dock bara någon meter så vi prövade igen. Då kom två grannar ut och hjälpte oss, underbara människor!

Vi kom oss slutligen hem och in och började med maten, kring sådär 20.30, men äta fick vi i alla fall. Hade dock blivit erbjuden av Kajsa att följa med på två konserter en kl 18 och en kl 21, men ingen av dem hann jag fara på:/ Well, så kan också en 18årsdag se ut! Hur var din? hehe.

Idag är jag ledig eftersom att vi fick kompa ut kören tack vare Lucia och på psykologin gör andra hälften av gruppen prov (gjorde ju som sagt mitt prov igår).

Nejmen ha en fin dag och helg. Har historiaprov på måndag så min helg kommer väl inte att äga allför mycket ;P

sNÖELIFLINg

Tja yoo!

Nu är det såhär att jag har tagit tag i att skriva ett personligt brev. Problemet är dock att jag aldrig riktigt gjort detta förut så jag vet inte vad som är viktigt att få med.

hJÄLP MIg!

G, E, C å Oooooooooooooooooooooooo...

...så lät uttåget ur samlingssalen idag vid sista luciaföreställningen. Det var kul! Hela dagen har flytit på riktigt bra tycker jag.
Hur vår övernattning med överraskning gick ska ni nu få veta!
Nästan alla från klassen kom till EFS i hortlax där vi övade "Hosianna Davids son" och planerade inför Luciatåget på skolan. Kring halv elva började folk droppa av och fara hem men vi som skulle sova över stannade givetvis kvar. Det vart en liten myskväll med filmen "Det regnar köttbullar", tack vare Sara som hade sin dator med sig. Sjukt rolig och bra film f.ö! 
Vi gick och la oss strax efter 12 (00.00) och somnade till Jeffs underbara godnattsaga som handlade om "Chips". På morgonen vaknade vi kring halv 6 (05.30) för att göra oss klara att gå till Maggis (vår lärare).
Fem över 6 gick (typ) hela klassen i samlad trupp till hennes hus. Vi radade upp oss på vägen utanför och började "Ooa" Sankta Lucia medan vi gick in i huset och slutligen ställde oss utanför sovrumsdörren som hennes dotter öppnade.
Kvart över sex på morgonen stod vi alltså där i vår lärares hus, lussande, och uppfyllde därmed en av hennes drömmar (... av vingesus. HEH! - yrkesskada). Är vi inte en underbar klass så säg?

Dagens luciatåg (PLURAL) gick som de skulle. Lite småmissar med crashar men inga major(haha)-problems eller så att säga. Javisst, jag är nöjd!

Så kvällen. 17.00 skulle vi vara samlade på Piteå stadskyrka. Så vart det inte för mig men he funke ändå! Bortfall av text ca 30 % av reportoaren men det gjorde inte så mycket. Är ju ändå sopran/diskant så några ord hörs ändå inte ;D

Nejmen nu är jag lite småtrött. Ska sova.

g'NATTIS POTATTIs!


.polaroidkärlek




                              Allt blir så mycket bättre på polaroid. Ska ta egna bilder och redigera fint någon gång också. Dessa är från google.


Ikväll ska vi sova med klassen på EFS i Hortlax. Blir spännande att se hur pass mycket sovande det blir ;P

tJÜSS

____________


                      .sJUKT FIN PÅ NÅGOT UNDERLIGT VIS

Askungens lördäy night

Jå, å här sitt man hemma framför datorn, själv.
Ikväll har jag:
- Dammsugit
- Lagat mat
- Diskat
- Skurat golv (PÅ MINA BARA KNÄN)
- Putsat fönster
(- Spelat trummor)


Fin avslutning i alla fall men i övrigt har jag varit Askungen :(




sKURISURILUR

Winter wonderland

Jah! nu vart man jazztrummis! Kommer ju inte att svettas lite lagom när Filip sitter i publiken, MEN MYCKET OLAGOM. Kul ens. Jaja, det är i alla fall roligt att få spela trummor fastän jag inte kanske har de bästa skillsen. HEHEhehehee....

Ikväll blir jag död. Frida var gullig och snäll och drog in mig i luciatåget idag på Mercur (en herrklubb). Kan INGA texter så de får bli nåjda med lite: "LAAalalaa och la? la lalala ljus laaaa llllll? laa lucia *host* laaaAAaA."

pLURELURRAN PÅ RÄ!

Fejt jädra frukost'n

Ljudtekniken fick vi idag kompa ut eftersom att vi varit så duktiga på turnén ;D Detta innebär att jag börjar halv tolv. Helt ok. Blev dock en rejäl frukost eftersom att jag ju missar lunchen, yeah.




                               gottimums!

tJOMPELIHEJs


fett me najjs

Nu sitter jag på samma plats som sist jag skrev men jag har hunnit spela trummor, ta bilder i skogen, ramla i snön... å massa annat :) Nu håller mami på med maten. Lyx!



sLURP PÅ Dä

these things are evil

... och det är såhär det går när man är ledig en dag från skolan. Man gör en massa onödiga saker istället för att göra en massa nödiga saker. (haha?)


                                                 Maskerad.

På detta vis syns inte mina utslag (Y). Jobbigt att göra nått med händerna bara.

Nu ska jag än en gång kolla om det finns någon skola som man kan anmäla sig till.

dusselussedoooo.

Kill them to death!

Det jag knappt själv trodde skulle hända, hände!
Ja, dels denna uppdatering.
Nu är det också så att jag alltid har varit ett lycket friskt barn. På senare tid verkar detta ha vänt. Har varit ständigt småförlyld, liksom många andra. Dessutom har jag inte sovit ordentligt på typ tre veckor och inte haft någon riktig helg att sova ut på. Då går det såhär. Nu tvingas jag sitta hemma med ett gäng kliande vattkoppor som mina enda vänner. Tror att jag ska gå och lägga mig i sängen och klia dem till döds.

plask.

RSS 2.0