G, E, C å Oooooooooooooooooooooooo...

...så lät uttåget ur samlingssalen idag vid sista luciaföreställningen. Det var kul! Hela dagen har flytit på riktigt bra tycker jag.
Hur vår övernattning med överraskning gick ska ni nu få veta!
Nästan alla från klassen kom till EFS i hortlax där vi övade "Hosianna Davids son" och planerade inför Luciatåget på skolan. Kring halv elva började folk droppa av och fara hem men vi som skulle sova över stannade givetvis kvar. Det vart en liten myskväll med filmen "Det regnar köttbullar", tack vare Sara som hade sin dator med sig. Sjukt rolig och bra film f.ö! 
Vi gick och la oss strax efter 12 (00.00) och somnade till Jeffs underbara godnattsaga som handlade om "Chips". På morgonen vaknade vi kring halv 6 (05.30) för att göra oss klara att gå till Maggis (vår lärare).
Fem över 6 gick (typ) hela klassen i samlad trupp till hennes hus. Vi radade upp oss på vägen utanför och började "Ooa" Sankta Lucia medan vi gick in i huset och slutligen ställde oss utanför sovrumsdörren som hennes dotter öppnade.
Kvart över sex på morgonen stod vi alltså där i vår lärares hus, lussande, och uppfyllde därmed en av hennes drömmar (... av vingesus. HEH! - yrkesskada). Är vi inte en underbar klass så säg?

Dagens luciatåg (PLURAL) gick som de skulle. Lite småmissar med crashar men inga major(haha)-problems eller så att säga. Javisst, jag är nöjd!

Så kvällen. 17.00 skulle vi vara samlade på Piteå stadskyrka. Så vart det inte för mig men he funke ändå! Bortfall av text ca 30 % av reportoaren men det gjorde inte så mycket. Är ju ändå sopran/diskant så några ord hörs ändå inte ;D

Nejmen nu är jag lite småtrött. Ska sova.

g'NATTIS POTATTIs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0